آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۹۰۲۱

محموله جدید سلاح‌های آمریکایی وارد سوریه شد

مرکز موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه از ورود محموله جدید سلاح و تجهیزات آمریکایی به خاک سوریه خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از سایت مرکز موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه حدود ۲۰۰ کامیون متعلق به ائتلاف موسوم به ائتلاف بین المللی تحت سرکردگی آمریکا وارد فرودگاه عین العرب در شمال شرق حلب شد.

دیدبان حقوق بشر سوریه که یک مرکز وابسته به مخالفان این کشور است اعلام کرد: برخی از این کامیون ها، حامل سلاح و مهمات و برخی خالی بود.

براساس این گزارش، کامیون‌های خالی قرار است بخشی از تجهیزات نظامیان آمریکایی و ائتلاف آمریکایی را از سوریه خارج کند.

دیدبان حقوق بشر سوریه ۱۴ بهمن ماه نیز از ورود یک محموله بزرگ سلاح و تجهیزات نظامی آمریکایی از کردستان عراق به شمال شرق سوریه خبر داده بود.

آمریکا و چند کشور محدود همپیمان آن، از اوت ۲۰۱۴ (مرداد ۱۳۹۳) به بهانه مبارزه با گروه تروریستی داعش، خارج از چارچوب سازمان ملل متحد و بدون هماهنگی با دولت سوریه، ائتلاف به اصطلاح بین المللی تشکیل دادند.

تاکنون بسیاری از شهروندان بی گناه سوری در استان‌های الرقه، دیرالزور، حسکه و حلب در نتیجه بمباران این ائتلاف متجاوز به خاک و خون کشید شده و بسیاری از زیرساخت‌های این کشور تخریب شده اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار