آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۹۳۶۱
با میزبانی هکر‌های ایرانی؛

سومین کنفرانس دستاورد‌های نفوذ و امنیت سایبری در ایران برگزار می‌شود

سومین کنفرانس دستاورد‌های نفوذ و امنیت سایبری به میزبانی هکر‌های ایرانی از سراسر دنیا در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.
جمعه منتشر شود/// سومین کنفرانس دستاورد‌های نفوذ و امنیت سایبری در ایران می‌شودبه گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، همزمان با پیشرفت روز افزون فناوری‌ها، گستره‌ی امنیت آنها در سایه‌ی زیرساخت‌ها، تجهیزات و خدمات تسلط می‌یابد. تمامی بسترهای اجتماعی از جمله سازمان‌های دولتی، نهادهای خصوصی، کسب و کارها، رسانه‌ و.. و به خصوص افراد، در این فضا، تاثیر پذیرفته و جهت داده می‌شوند.
 
سومین رویداد بزرگ آفسکانف با هدف ارائه‌ی آخرین دستاوردهای نفوذ و امنیت تهاجمی در حیطه‌های مختلف سایبر، سعی دارد ایده‌های پیش‌رو در جهت شناخت و رفع چالش‌های موجود در این فضا را به مخاطبین خود عرضه دارد. بنیاد پژوهشی آفسک توانسته ایرانی‌های برجسته‌ای در این زمینه را از مراکز تحقیقاتی پیشرفته‌ی دنیا جذب کند و ماحصل فعالیت‌های آن‌ها در قالب کنفرانس‌های سالانه برگزار می‌شود.
 
سومین کنفرانس دستاوردهای نوین نفوذ و امنیت سایبری در ایران ۱۶ اسفند ۹۷ در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.
 
منتشر نشود
 
علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت offsec.ir/conf مراجعه نمایند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار