آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۹۸۱۲
وزارت دفاع روسیه خبر داد؛

ممانعت نظامیان آمریکا از خروج آوارگان سوری از اردوگاه «الرکبان»

مرکز آشتی روسیه وابسته به وزارت دفاع این کشور اعلام کرد که طرف آمریکایی با درخواست طرف‌های روسی و سوری جهت انتقال آوارگان سوریه از اردوگاه الرکبان به اقامتگاه‌های دایمی مخالفت کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، مرکز آشتی روسیه در «حمیمیم» سوریه از کارشکنی آمریکایی‌ها در کمک به آوارگان سوریه خبر داد.

این مرکز که وابسته به وزارت دفاع روسیه است، شامگاه شنبه (۱۱ اسفند) اعلام کرد که نیروهای آمریکایی حاضر در منطقه التنف سوریه، با درخواست مشترک دمشق و مسکو جهت اعزام اتوبوس برای انتقال آوارگان سوری در اردوگاه «الرکبان» مخالفت کرده‌اند.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرده که آمریکایی‌ها در حالی با این درخواست مخالفت کرده‌اند که مقامات سوری همه تسهیلات لازم را برای انتقال این آوارگان به اقامتگاه‌های دائمی را مهیا کرده بودند.

سازمان صندوق کودکان ملل (یونیسف ) پنجشنبه گذشته طی گزارشی اعلام کرد که هر پنج روز، یک کودک سوری در اردوگاه الرکبان جان خود را به دلیل شرایط بد معیشتی از دست می‌دهد.

در واکنش به این گزارش، وزارت خارجه سوریه ضمن درخواست از سوری‌های ساکن این اردوگاه برای بازگشت به خانه‌های خود، اعلام کرد که دمشق آماده است همه تسهیلات لازم را در اختیار آن‌ها بگذارد تا آن‌ها به شهرها و روستاهای خود برگردند.

اردوگاه الرکبان در منطقه التنف واقع در شرق سوریه قرار دارد. این منطقه از زمان ایجاد ائتلاف به اصطلاح ضد داعش تحت اشغال نظامیان آمریکا است و مقام‌های آمریکایی گفته‌اند علیرغم خروج ۲۰۰۰ نیروی آمریکایی از سوریه، ۴۰۰ نظامی آمریکایی در سوریه باقی خواهند ماند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار