رئیس دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) گفت: ۲۳۰ مقاله به کنفرانس تربیت دینی در ادیان ابراهیمی ارسال شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، کنفرانس بینالمللی تربیت دینی در ادیان ابراهیمی طی دو روز ۱۳ و ۱۴ اسفندماه سال جاری در مشهد حال برگزاری است که در ۸ نشست تخصصی ۵ تجربه ارائه خواهد شد؛ همچنین ۸ سخنرانی کوتاه از شخصیتهایی که دارای یک تجربه در حوزه تعلیم و تربیت دینی هستند، از دیگر برنامههای تدارک دیده شده این رویداد بزرگ است.
۲۳۰ مقاله به کنفرانس تربیت دینی در ادیان ابراهیمی ارسال شد
مرتضی رجوعی، رئیس دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) در افتتاحیه نخستین کنفرانس بینالمللی تربیت دینی در ادیان ابراهیمی که با حضور جمعی از مسئولان آستان قدس رضوی و اندیشمندان و محققان برجسته دینی در داخل و خارج از کشور در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار داشت: دبیرخانه این کنفرانس در دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) تشکیل شد و مقالات متعددی از کشورهایی همچون عراق، لبنان، هند و فرانسه به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده، از این رو نظرات مختلفی را در حوزههای گوناگون درباره تربیت دینی دریافت کردیم.
رجوعی اظهار کرد: ۱۵ عضو هیئت علمی دانشگاهی در جلسات مختلف به بررسی ۲۳۰ مقاله ارسال شده به دبیرخانه این کنفرانس پرداختند که ۱۵۰ مقاله به صورت منتخب و چکیده مجله انتخاب و به چاپ رسیده است.
رئیس دانشگاه امام رضا (ع) با اشاره به مشارکت گسترده علمی دانشگاههای کشور در این همایش ادامه داد: دانشگاههای امام رضا (ع)، علوم اسلامی رضوی و بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی از نهادهای همکار داخل کشور و حوزههای علمیه سراسر کشور، جامعةالمصطفی، دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه باقرالعلوم از مشارکتکنندگان در این همایش هستند و مقالاتی نیز ارسال کردهاند.
وی بیان کرد: ۵ پیش نشست تخصصی برگزار شده که اولین پیش نشست در بیروت و آبان ماه سال جاری در دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع)، آذرماه در لبنان، دی ماه در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی و دانشگاه علوم اسلامی رضوی و پیش نشست بعدی در بهمن ماه در هندوستان برگزار شد.
معاونت علمی آستان قدس رضوی به دنبال کسب مرجعیت علمی است
محمد مهدینژاد نوری، معاون علمی آستان قدس رضوی هم در این مراسم اظهار داشت: امیدواریم این همایش به دلیل ذخایر ارزشمندی که در علوم تربیتی و اسلام دارد، استمرار و تدوام داشته باشد.
مهدینژاد نوری افزود: معاونت علمی آستان قدس رضوی به دنبال چند هدف است که توسعه علمی به منظور کسب مرجعیت علمی همان گونه که مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب نیز به این مهم تاکید کردند، یکی از این اهداف است.
معاون علمی آستان قدس رضوی ادامه داد: این همایش، به چند دلیل همایش فاخری است؛ نخست اینکه برگزاری آن در جوار بارگاه منور امام رضا (ع) تدارک دیده شده، دوم موضوع تربیت دینی است که از اهمیت بالایی برخوردار است و دلیل دیگر اهمیت این کنفرانس، حضور اساتید و مهمانانی از داخل و خارج کشور است که در راستای توسعه و دستاوردهای علمی منبعث از تعالیم دینی در این همایش شرکت کردند.
وی اساس دعوت پیامبران را هدایت انسانها دانست و بیان کرد: هدایت به سوی خیر و نیکی مقدمه تربیت است.