طرح «ضيافت انديشه» در دانشگاه اروميه اجرا مي شود
حجتالاسلام صفدر محمدي در گفت و گو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در اروميه، با اشاره به ويژه برنامه هاي اين نهاد در ماه مبارک رمضان گفت: يکي از برنامه هاي اجرايي در اين ماه طرح «ضيافت انديشه» است که از سوي نهاد رهبري به مناسبت فرار رسيدن ماه مبارك رمضان در دانشگاه هاي سراسر كشور برگزار خواهد شد.
وي افزود: هدف از برگزاري اين طرح ايجاد فضايي صميمي و عرفاني براي دانشجويان است تا دانشجويان در اين اردوي 21 روزه با تبادل افكار و بحث در زمينه هاي مختلف با استادان مجرب به ارتقاي متعالي برسند.
معاون فرهنگي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه اروميه با اشاره به قرار گرفتن ماه مبارك رمضان در ماه تابستان و تعطيلي دانشگاهها، گفت: ايجاد فرصت حضور دانشجويان در ماه مبارك رمضان در محيطي مقدس و معنوي و در فضايي پرطراوت و سرشار از شادابي و خودسازي و تهذيب نفس از ديگر اهداف برگزاري طرح «ضيافت انديشه» است.
محمدي ادامه داد: در كنار فضاي معنوي ايجاد شده، برنامه هاي متنوع فرهنگي و آموزشي نيز براي دانشجويان در نظر گرفته خواهد شد.
وي مزيتهاي اين طرح را صدور گواهينامه پايان دوره براي شركتكنندگان در دورههاي آموزشي و احتساب چهار واحد درسي معارف از ميان چهار گرايش اخلاق اسلامي، تاريخ و تمدن اسلامي، انقلاب اسلامي، آشنايي با منابع اسلامي و براي دانشجوياني كه 9 عنوان درسي را در اين طرح گذراندهاند، نام برد.
معاون فرهنگي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه اروميه با اشاره به اينكه مدت زمان اجراي اين طرح به مدت سه هفته خواهد بود، گفت: آغاز اين دوره از 23 مرداد ماه هم زمان با سوم ماه رمضان و پايان آن 12 شهريور ماه برابر با 24 ماه مبارك رمضان خواهد بود كه دانشجويان علاقه مند ميتوانند سه روز بعد از آن در مراسم معنوي اعتكاف رمضانيه، شركت كنند./انتهاي پيام/