آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۱۲۴۱
از سوی یک شرکت دانش بنیان؛

مجهزترین کارخانه بیوتکنولوژی در ایران ساخته می‌شود/ انتقال دانش فنی روز محصولات دارویی به کشور

طبق گفته مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان قرار است به منظور انتقال دانش فنی روز محصولات دارویی به کشور، مجهزترین کارخانه‌های بیوتکنولوژی در ایران ساخته شود.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان از سال ۹۵ به عنوان یکی از برجسته‌ترین تیم‌های تولید داروی نو ترکیب در کشور با هدف ارتقا سطح سلامت بیماران از طریق ارائه محصولات نو ترکیب و بیوسیمیلار تأسیس شد.

این شرکت دانش بنیان داخلی با بهره گیری از آخرین تکنولوژی روز دنیا، به تولید محصولات دارویی با کیفیت برتر می‌پردازد و با افزایش سطح آگاهی جامعه در عرصه سلامت، به فکر بهبود کیفیت زندگی در کشور است.

شیما سرداب، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه در حال حاضر شرکت ما مشغول به ساخت یکی از مجهزترین کارخانه‌های بیوتکنولوژی به مساحت ۳۵۰۰ متر مربع است، گفت: بخش‌های مختلف این کارخانه شامل سایت تولید محصولات بیولوژیکی، سایت تحقیق و توسعه (R & D)، سایت خط تولید پرکنی (ویال آداپتور)، آزمایشگاه QC و تضمین کیفیت QA می‌شود.

وی افزود: مأموریت این شرکت انتقال دانش فنی روز محصولات دارویی به داخل کشور و بومی سازی تولید آن‌ها است.

به گفته سرداب، نخستین داروی تولیدی این شرکت، دارویی برای کنترل فشار خون است که در مرحله آزمایشی به تولید رسیده است و به زودی در بازار داخلی توزیع خواهد شد.

مدیر عامل شرکت هامر نوین دارو تولید درباره تولیدات این شرکت، تصریح کرد: در واقع اصلی‌ترین تولیدات شرکت ما در حوزه تولید دارو‌های آنتی مونوکلونال است. روش درمانی ایمونوتراپی از روش‌های مهم درمان سرطان است که به استفاده از فرآورده‌هایی که با دستگاه ایمنی سر و کار دارند می‌پردازد.

وی تصریح کرد: آنتی بادی مونوکلونال با هدف قرار دادن و نابود کردن تنها سلول‌های خاصی در بدن علیه سلول‌های سرطانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در نتیجه درمان سرطان با افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن در برابر سلول‌های سرطانی و نیز عوارض کمتر انجام می‌شود. آنتی بادی مونوکلونال با روش‌های مهندسی و با هدف چسبیدن به برخی نقاط خاص در سلول‌های سرطانی تولید شدند.

وی ادامه داد: دارو‌های تولیدی ما با کمک وامی که از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت می‌کنیم به زودی به مرحله تولید و توزیع در بازار می‌رسد. برای دریافت وام از این صندوق مذاکراتی داشته ایم که امیدواریم هر چه زودتر به نتیجه برسیم.

وی بیان کرد: دارو‌های تولیدی شرکت ما از نظر تأثیر درمانی هیچ تفاوتی با مشابه خارجی خود ندارند و در صورت حمایت از ما، می‌توانیم این دارو‌های با کیفیت را به نام ایران به دیگر کشور‌ها نیز صادر کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار