آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۱۳۴۱
از سوی یک شرکت دانش بنیان؛

تولید قالب‌های فلزی بدنه خودرو بومی‌سازی شد/ ساخت سالانه حدود ۱۵ هزار تن از قالب‌ها در کشور

با تکیه بر دانش متخصصان داخلی، تولید قالب‌های فلزی بدنه خودرو در کشور بومی سازی شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شاهین صدری مدیرعامل شرکت قالب‌های صنعتی ایران خودرو درباره تولیدات این شرکت اظهار کرد: قالب‌های فلزی بدنه خودرو با تکیه بر دانش فنی متخصصان داخلی و بر محور دانش بنیان تولید شده و برخی از این قطعات برای نخستین بار در کشور بومی سازی شده است.

وی با اشاره به این موضوع که این شرکت دانش بنیان یکی از بزرگترین تولید کنندگان قطعات پرسی و مجموعه‌های خودرو در سطح کشور است گفت: قسمت طراحی و ساخت قالب‌های اصلی بدنه خودرو با تکیه بر توان پرسنل آموزش دیده و ماشین آلات به روز و پیشرفته توانایی طراحی و ساخت سالانه حدود ۱۵ هزار تن قالب‌های بدنه خودرو را دارد که غیر از خودرسازان داخلی، خودروسازان خارجی نیز مشتری این بخش از تولیدات شرکت هستند.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباره مزایای دانش بنیان شدن گفت: ورود به حوزه دانش بنیان برای شرکت ما رونق و حضور در بازار‌های جدید را به همراه داشت که این خود گامی جدی در جهت توسعه فعالیت‌های این شرکت بود. هچنین در تسریع فرآیند تولید این شرکت موضوع تکیه بر دانش بومی بسیار تاثیرگذار بود.

وی درباره ایجاد اشتغالزایی در کشورگفت: در حال حاضر نیروی انسانی متخصص سازمانی در این شرکت در حدود هزار نفر است که با توانایی موجود در خصوص جذب فعالیت‌های جدید وهمچنین تکیه بر دانش بومی اشتغالزایی بیشتری ایجاد می‌شود.

صدری همچنین خاطر نشان کرد: تا قبل از اعمال تحریم‌های جدید صادرات محصولات دانش بنیان این شرکت به کشور اسپانیا بود و بازار خوبی داشتیم، اما با اعمال تحریم‌های جدید فعلا صادارت نداریم.

وی درباره حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از محصولات تولیدی این شرکت گفت: رایزنی‌هایی برای دریافت حمایت از معاونت علمی انجام شده و به زودی از این حمایت‌ها برای ارتقا و توسعه تولیدات دانش بنیان خود بهره مند می‌شویم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار