کد خبر:۷۵۱۲۸۹

ضربه ۴۰۰۰ میلیاردی آدامس‌های قاچاق به بدنه اقتصاد و سلامت جامعه

سازمان غذا و دارو از اسپارتام مضر موجود در آدامس‌های قاچاق خبر می‌دهد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، براساس گزارش مرکز آمار، سالانه ۱۱ هزار تن آدامس در ایران مصرف می‌شود که از این میزان، ۳۵۰۰ تن آدامس‌های قاچاق و دارای مشکلات متعدد برای سلامتی هستند. با احتساب قیمت دلار آزاد روز، سالانه ۴۰۰۰ میلیارد تومان صرف قاچاق آدامس می‌شود.

اسپارتام (قند مصنوعی) به توصیه وزارت بهداشت یکی از مواد افزودنی نا سالم به آدامس‌هاست که البته در بسیاری دیگر از مواد خوراکی مانند نوشابه و شکلات نیز وجود دارد.

برای جلوگیری از قاچاق آدامس‌های غیر استاندارد و تقلبی وزارت بهداشت لیست آدامس‌های خارجی را که ترکیبات غیر مجاز، چون قند‌ها و رنگ‌های مصنوعی ناسالم دارند را امسال منتشر کرد. ولی به جهت عدم اطلاع رسانی کافی نه تنها از میزان مصرف کاسته نشد که طی ماه‌های اخیر شاهد قاچاق گسترده‌تر این محصولات مضر و تقلبی به کشور هستیم. برنامه حالا خورشید اخیرا به موضوع قاچاق آدامس و مضرات مصرف آسپارتام پرداخت که در ویدئو می‌بینید.
 
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار