آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۱۷۲۹
به دلیل ادامه قطعی برق؛

مدارس و فعالیت‌های تجاری ونزوئلا در روز دوشنبه تعطیل شد

دولت ونزوئلا با اشاره به «جنگ برق» آمریکا علیه کاراکاس، از تعطیل بودن مدارس و فعالیت‌های تجاری در روز دوشنبه به دلیل تداوم قطعی برق خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، وزیر اطلاع رسانی ونزوئلا از تعطیلی مدارس و فعالیتهای تجاری این کشور در روز دوشنبه به خاطر قعطی برق خبر داد. 

خوزه رودریگوئز یک شنبه شب طی یک بیانیه تلویزیونی ادامه قطعی برق در روز دوشنبه را اعلام کرد.

این برای چهارمین روز است که برخی مناطق ونزوئلا از جمله کاراکاس پایتخت این کشور با خاموشی مواجه است.

به گزارش یورو نیوز، نیکلاس مادور رئیس جمهوری ونزوئلا عصر شنبه در سخنرانی خود در جمع هوادارنش در کاراکاس، ایالات متحده را به «جنگ برق» متهم کرده و قطعی غیرعادی جریان برق را نتیجه دخالت عوامل امپریالیسم توصیف کرده است.

اواخر ماه ژانویه و اندکی پس از برگزاری مراسم تحلیف مادورو به عنوان رئیس جمهور برآمده از رای مردم این کشور، «خوان گوایدو» رهبر مخالفان ونزوئلا خود را رئیس جمهور خودخوانده این کشور اعلام کرد.

آمریکا، کانادا و تعدادی از کشورهای همپیمان با واشنگتن گوایدو را برسمیت شناختند. این در حالی است که روسیه، چین، مکزیک، کوبا، نیکاراگوئه، بولیوی، ترکیه، ایران، صربستان، سوریه و چندین کشور دیگر در سرتاسر جهان حمایت خود را از دولت منتخب ونروئلا اعلام کرده و خواستار آن شدند که قدرت‌های بیرونی نباید در امور داخلی کشورهای آمریکای لاتین مداخله کنند.

در شرایطی که اکثریت جامعه جهانی از ریاست‌جمهوری مادورو در ونزوئلا حمایت می کنند، «الیوت آبرامز» نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ونزوئلا در تازه ترین موضعگیری علیه کاراکاس گفت که طرفهای سومی که از تغییر دولت در ونزوئلا حمایت نمی‌کنند، احتمالا تحریم خواهند شد.

بنابر گزارش شبکه خبری راشاتودی، آبرامز گفت که واشنگتن خود را به اعمال تحریم علیه دولت مادورو محدود نخواهد نکرد بلکه کسانی که از او حمایت می‌کنند هم تحریم می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار