یک شرکت دانش بنیان در ۲ سال فعالیت خود توانسته ۱۲ اختراع را در حوزه رنگ و پوششهای نانوفناوری به ثبت رساند و دانش فنی را به شرکتهای چینی صادر کند.
مهدی رحمانی مدیرعامل شرکت دانش بنیان «رنگین نانو نهال» در گفتگو با خبرنگار فناوری خبر گزاری دانشجو درباره این شرکت که به تازگی نامش به «رنگین نانوساختار» تغییر پیدا کرده است، گفت: شرکت رنگین نانو ساختار از سال ۹۵ با تمرکز بر پژوهشهای فناوری فعالیت خود را آغاز کرده است و تاکنون ۱۲ اختراع را در حوزه رنگها و پوششهای نانو فناوری به ثبت رسانده ایم.
رحمانی ادامه داد: درحال حاضر عمده فعالیت ما درحوزه رنگهای پودری الکترواستاتیک ضد خوردگی نانوساختاراست، که قابلیت مقابله در برابر خوردگی و زنگ زدن سازههای فلزی را به نحوه چشم گیری افزایش میدهد.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان «رنگین نانو نهال» بیان کرد: از جمله محصولات این شرکت رنگهای آنتی باکتریال، رنگهای ضدخوردگی، رنگهای ضد رادار، رنگهای ضد برق و تبدیل شونده و محلول مبدل رنگ آهن برای پوشش دهی سطوح زنگ زده است که این مبدل زنگ آهن برای تعمیر و ترمیم سطوح زنگ زده بدون نیاز به هیچ گونه زیرسازی استفاده میشود.
وی افزود: طی یک سال و نیم گذشته در ۳۰ نمایشگاه داخلی و خارجی، فن بازارها، جشنوارههای علمی صنعتی شرکت کرده ایم و موفق به دریافت عنوان فناور برتر ایران در دانشگاه آزاد اسلامی، جشنواره فرهیختگان و جشنواره نانو در سال ۹۷ شده ایم.
مدیرعامل شرکت نانو ساختار با بیان اینکه فعالیت شان فقط به حوزه دانشی ختم نمیشود، گفت: ما در بخش فروش و بازاریابی هم توانسته ایم اقدامات جالبی را انجام دهیم و به عنوان اولین شرکت فنی، دانش فنی را به چین صادر کنیم.
رحمانی در خصوص صادرات محصولات این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: تجاری سازی هم در داخل و هم در خارج از کشور صورت گرفته است که از جمله آن میتوانیم به صادرات آنتی باکتریال ضدخوردگی و رنگ آهن به کشور چین طی قرارداد ۳۰ ساله به ارزش ۱۰ میلیون دلار اشاره کنیم.
وی با بیان اینکه ۹ نفر به صورت مستقیم و ۳۰ نفر به صورت غیرمستقیم در این مجموعه مشغول به کار شده اند، افزود: هدف از تاسیس این شرکت توسعه بازار داخلی، فروش محصولات به کلیه صنایع مورد نیاز و صادرات آن به صورت داخلی و خارجی است.
مدیرعامل شرکت نانو ساختار تاکید کرد: ما با حمایتهای معاونت علمی و ستاد نانو در نمایشگاههای داخلی و خارجی حضور پیدا کرده ایم و در حال حاضر با حمایت دانشگاه آزاد در مرکز رشد این دانشگاه مستقر هستیم.
وی تصریح کرد: در بحث قوانین صادراتی نانو مواد و نانو محصولات تعرفه صادراتی وجود ندارند و این خلاء باعث مشکلات زیادی شده است. علاوه برقوانین دست و پاگیر صادراتی و توسعهای، نرخ بالای تسهیلات بانکی موجب شده است که نتوانیم از این امتیاز بهرهمند شویم. اگر نهادهای حاکمیتی و قانون گذار بتوانند متناسب با محصولات هایتک تبصرههایی را به آن بیفزایند وهمچنین تسهیلاتی را برای شرکتهای دانش بنیان قائل شوند، کمک شایانی به شرکتها کرده اند و اینگونه آنها با دغدغههای کمتری محصولات هایتک را در بازار ارائه میکنند.