آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۲۴۸۷

لبنان هم پرواز بوئینگ ۷۳۷ را در حریم هوایی این کشور ممنوع کرد

هواپیمایی لبنان فرود هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس در فرودگاه بین المللی بیروت یا پرواز این نوع هواپیما در حریم هوایی لبنان را ممنوع اعلام کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از النشره، هواپیمایی لبنان فرود هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس در فرودگاه بین المللی بیروت یا پرواز این نوع هواپیما در حریم هوایی لبنان را ممنوع اعلام کرد.

محمد شهاب الدین مدیر کل هواپیمایی ملی لبنان اعلام کرد که فرود هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس در فرودگاه بین المللی بیروت یا پرواز بر فراز لبنان ممنوع است.

شایان ذکر است در پی سقوط دو فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس سری ۸ در کمتر از ۶ ماه، ده‌ها کشور دنیا روز سه شنبه پرواز این سری هواپیما را تا اطلاع بعدی متوقف کردند. انگلیس، چین، استرالیا، آفریقای جنوبی و آرژانتین از جمله نخستین کشور‌هایی بودند که بکارگیری این هواپیما‌ها را در روز‌های گذشته ممنوع کردند.

پس از اتخاذ تصمیم مشابه از سوی دیگر کشور‌های اروپایی، از جمله ایرلند، آلمان، ایتالیا، اتریش و هلند، آژانس امنیت پرواز اتحادیه اروپا روز سه شنبه حکم به تعلیق پرواز‌های تجاری هواپیما‌های بوئینگ ۷۳۷ مکس سری ۸ و ۹ در تمام کشور‌های عضو این اتحادیه داد.

امارات، ترکیه، کویت و عمان نیز از دیگر کشور‌هایی هستند که تصمیم به توقف بکارگیری این هواپیما گرفتند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار