جاذبه و دافعه خود را با ولايت فقيه زمان خود تنظيم كنيم
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۲۶۵
معاون سياسي- امنيتي استانداري آذربايجان شرقي:

جاذبه و دافعه خود را با ولايت فقيه زمان خود تنظيم كنيم

معاون سياسي – امنيتي استانداري آذربايجان شرقي گفت: بايد جاذبه و دافعه خود را با ولايت فقيه زمان خويش تنظيم كنيم.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از تبريز، دكتر آژيده امروز در پانزدهمين دوره از مسابقات قرآن و عترت دانشجويان و طلاب حوزه هاي علميه در جمع استادان و دانشجويان اظهار داشت: اگر در شناخت اسلام از ائمه (ع) و اهل بيت (ع) كمك نگيريم و اين معارف را به غير از اين منابع كسب كنيم، گمراه خواهيم شد.

وي گفت: به بركت انقلاب، جامعه اسلامي از ولايت فقيه برخوردار است.

معاون سياسي- امنيتي استانداري آذربايجان شرقي با اشاره به اهتمام دولت در قرآن آموزي براي كودكان و نوجوانان، بخصوص در مقطع ابتدايي، از اقشار جامعه خواست در اين زمينه كمك و ياري كنند.

لازم به ذكر است، پانزدهمين دوره از مسابقات قرآن و عترت دانشجويان و طلاب علميه سراسر كشور و دهمين جشنواره قرآن و عترت (ع) استادان كشور از ديروز به مدت دو روز با شركت 270 نفر از قاريان و حافظان در سالن شهريار دانشگاه آزاد ويژه برادران و در تالار همايش هتل گسترش ويژه خواهران برگزار مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار