آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۳۷۹۴

اتحادیه اروپا گوگل را جریمه کرد

تارنمای شبکه خبری سی ان ان امروز (چهارشنبه) گزارش داد: اتحادیه اروپا غول فناوری آمریکایی 'گوگل' را به دلیل انحصارطلبی یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار جریمه کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو از تارنمای این شبکه آمریکایی، مارگارت وستاگر (Margrethe Vestager) کمیسر اروپا در امور رقابت‌های بازرگانی در بیانیه‌ای در این باره گفت: 'گوگل سلطه خود را بر تبلیغات آنلاین مستحکم کرده و با اعمال محدودیت‌های ضدرقابتی بر تارنما‌های طرف سوم، خود را از فشار رقابتی حفظ می‌کند. '
سی ان ان افزود: این سومین بار است که گوگل به دلیل جلوگیری از رقابت (آزاد)، از سوی اتحادیه اروپا به پرداخت جریمه میلیارد دلاری محکوم می‌شود.
در سه سال گذشته اروپا این شرکت فعال درحوزه فناوری را در مجموع ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار جریمه کرده است.
کمیسیون اروپا در ژوئیه سال ۲۰۱۸ این شرکت آمریکایی را به دلیل تحمیل برنامه‌های خود به تلفن‌های هوشمند کاربران و جلوگیری از قدرت نمایی رقبا به پرداخت جریمه‌ای ۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلاری محکوم کرد.
این کمیسیون در سال ۲۰۱۷ نیز گوگل را برای استفاده از موتور جستجوی خود برای هدایت مشتریان به سمت صفحات فروش مختص این شرکت، دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار دیگر جریمه کرد.
به نقل از تارنمای سی ان ان، گوگل روز سه شنبه در پستی وبلاگی اعلام کرد که در نظر دارد تا براساس بازخورد کمیسیون اروپا، تغییراتی را در خدمات خود ایجاد کند.
این شرکت دوره آزمایشی ارائه قالب جدیدی را کلید زده است که پیوند مستقیم به سایت‌های مقایسه خرید را در اختیار کاربران قرار می‌دهد و به کاربران نرم افزار اندروید در اروپا این امکان را می‌دهد تا مرورگر دلخواه خود را انتخاب کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار