کد خبر:۷۵۴۱۰۸
رئیس هیئت مؤسس و امنای دانشگاه آزاد:

ظرفیت دانشگاه آزاد برای امدادرسانی به مردم سیل‌زده شمال کشور به کارگیری شود

رئیس هیئت مؤسس و امنای دانشگاه آزاد با تاکید بر ضرورت همراهی در امدادرسانی به سیل‌زدگان، خطاب به رئیس دانشگاه آزاد خواستار به کارگیری امکانات و ظرفیت‌های دانشگاه برای امدادرسانی به مردم مناطق سیل‌زده شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، علی اکبر ولایتی، رئیس هیئت مؤسس و امنای دانشگاه آزاد با اشاره به ضرورت امدادرسانی به مردم شریف استان‌های گلستان و مازندران که در مناطق سیل زده دچار بحران و مصیبت شده‌اند، خطاب به محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بر بسیج امکانات و ظرفیت‌های دانشگاه آزاد به ویژه تمامی واحد‌های این دانشگاه در مناطق سیل زده و انجام اقدامات فوری تاکید کرد.

وی افزود: ضروری است اقدامات فوری از سوی رؤسای واحد‌های دانشگاهی در استان و مناطق همجوار در این زمینه صورت پذیرد.

ولایتی همچنین تاکید کرد: لازم است تمامی واحد‌ها در سایر استان‌های دیگر نیز به عنوان استان‌های معین و در محدوده‌ای که از سوی رئیس محترم دانشگاه تعیین می‌شود، به کمک مردم استان‌های مصیبت دیده بشتابند.

رئیس هئیت مؤسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با اشاره به ضرورت همراهی با مسئولان و نهاد‌های امدادرسان و دست اندرکار افزود: در زمینه خدمات رسانی و امداد به منظور اقدامات کارآمدتر و سریع‌تر در زمینه خدمات رسانی و همچنین پرهیز از کار موازی در روند کمک رسانی، می‌بایست توجه به ایجاد هماهنگی با مسئولان و دست اندرکاران مورد توجه جدی قرار گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار