آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۵۱۷۳
دیدار با «حفتر» بی‌نتیجه بود؛

«گوترش» ناراحت و نگران لیبی را ترک کرد

دیدار دبیر کل سازمان ملل متحد با ژنرال خلیفه حفتر در شهر بنغازی لیبی با هدف توقف عملیات تصرف طرابلس بی‌نتیجه به پایان رسید.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «آنتونیو گوترش»، دبیر کل سازمان ملل متحد بعد از دیدار با «خلیفه حفتر»، از فرماندهان سابق ارتش لیبی اعلام کرد که این کشور را ترک می‌کند.

او شامگاه جمعه (۱۶ فروردین) بعد از این دیدار که در پایگاه نظامی «الرجمه» واقع در شهر «بنغازی» صورت گرفت، گفت: «لیبی را با نگرانی شدید و قلبی ناراحت ترک می‌کنم».

دبیر کل سازمان ملل ابراز امیدواری کرد که از «درگیری‌های خونین» در طرابلس، پایتخت رسمی لیبی اجتناب شود.

او گفت که سازمان ملل صرف نظر از آنچه که در این کشور آفریقایی روی می‌دهد، ملزم به دست‌یابی به راه حل سیاسی در لیبی است.

گوترش صبح امروز (جمعه) برای جلوگیری از درگیری‌ها در شهر طرابلس و اقناع ژنرال حفتر برای توقف عملیات «فتح» این شهر راهی شهر‌های طُبرُق و بنغازی شد. او بعد از اینکه حفتر به درخواست‌های او برای توقف این عملیات وقعی ننهاد، راهی بنغازی شد تا از نزدیک با او دیدار و گفتگو کند.

خلیفه حفتر نیز بعد از دیدار با آنتونیو گوترش گفته که عملیات ادامه خواهد یافت.

عملیات تصرف شهر ساحلی لیبی که پایتخت رسمی و مهمترین شهر ساحلی لیبی است، از شامگاه پنجشنبه بعد از فرمان ژنرال حفتر صادر شد. او طی فایل صوتی، از ساکنان پایتخت خواست خود را تسلیم کرده و سلاح بر زمین بگذارند.

ارتش تحت امر خلیفه حفتر به فاصله دقایقی بعد از صدرو این فرمان، حرکت به سمت شهر طرابلس را آغاز کزدند.

بر اساس گزارش‌های خبری، نیرو‌های تحت امر حفتر از جنوب پایتخت پیشروی کرده و با نیرو‌های ارتش «دولت وفاق ملی» لیبی به ریاست «فایز السراج» درگیر شدند.

ارتش دولت وفاق ملی امروز در تلاش برای مقابله با پیشروی‌های ارتش حفتر، ۱۴۵ تن از آن‌ها را اسیر کرد و ۶۰ خودرو آن‌ها را نیز به غنیمت گرفت.

لیبی از زمان سرنگونی رژیم سرهنگ «معمر القذافی»، رئیس جمهور سابق به دست انقلابیون و ناتو در سال ۱۳۹۰ فاقد دولت مرکزی مقتدری بوده است. طی این مدت گروه‌های مسلح و برخی قبایل اداره شهر‌ها و مناطق این کشور را به دست گرفتند و داعش توانست در غیاب دولت مرکزی در این کشور اعلام خلافت کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار