آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۵۳۳۶
سخنگوی کمیسیون اروپا:

کمک‌های اتحادیه اروپا به سیل‌زدگان ایران از طریق صلیب‌ سرخ ارسال می‌شود

سخنگوی کمیسیون اروپا با رد انتقال کمک‌های اتحادیه اروپا برای سیل‌زدگان ایران از طریق کانال اینستکس گفت که این اقدام سیاسی نیست و از طریق سازمان صلیب‌سرخ انجام می‌شود.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، خبرنگار شبکه خبری «یورونیوز» از «کارلوس مارتین لوییز» سخنگوی کمیسیون اروپا در زمینه کمک‌های بشردوستانه، چگونگی انتقال کمک‌های اتحادیه اروپا برای سیل‌زدگان ایران را با توجه به تحریم‌ها جویا شد.

یورو نیوز پرسید: «کمیسیون اروپا تصمیم گرفت در حرکتی بشردوستانه بیش از یک میلیون یورو به سیل‌زدگان کمک کند. در شرایطی که دولت ایران می‌گوید که به دلیل تحریم‌ها انتقال چنین پولی از اتحادیه اروپا به ایران ممکن نیست، در نهایت تکلیف این کمک مالی چه خواهد بود؟»

سخنگوی اتحادیه اروپا در امور بشردوستانه گفت: «مثل همیشه کمک‌های بشردوستانه از مسیر کانال مالی سازمان‌های امداد‌رسان و حقوق‌بشری بین‌المللی که اغلب در محل هستند به سیل زدگان انجام خواهد شد. کمک‌ها از طریق دولت‌ها نیست و در مورد ایران هم این نکته رعایت می‌شود.»

خبرنگار یورونیوز در ادامه گفت: «اما از طریق سازمان‌های مردم نهاد هم امکان ارسال پول به ایران وجود نخواهد داشت. ایرانی‌ها می‌گویند که به دلیل تحریم‌های آمریکا اینکار عملا امکان‌پذیر نیست؛ بنابراین شما برای ارسال این پول چه برنامه‌ای دارید؟ آیا بودجه‌ای که در نظر گرفته شده به شکل دارویی و یا غذایی خواهد بود؟»

این مقام اروپایی اینطور پاسخ داد: «در واقع ما این پول را به فدراسیون جهانی صلیب سرخ اهدا خواهیم کرد. این سازمان نه تنها مشمول تحریم‌های آمریکا که شامل هیچ تحریمی نیست. کار انتقال این وجه به صورت طبیعی انجام خواهد شد.»

یورونیوز با اشاره به کانال مالی ویژه اتحادیه اروپا با ایران (اینستکس) پرسید که آیا انتقال پول به وسیله این کانال امکان‌پذیر است؟

کارلوس مارتین لوییز گفت: «خیر، بی‌تردید این اتفاق‌نمی‌افتد. به هیچ وجه این (کمک) مانند دیگر کمک‌های بشردوستانه اتحادیه اروپا، کمکی سیاسی نیست. می‌خواهم روی این نکته تاکید کنم که این کمک کاملا از جنس کمک‌های بشردوستانه است.»

«کریستوس استایلیانیدز» کمیسیونر اروپا برای کمک‌های بشردوستانه و مدیریت بحران روز پنج‌شنبه از تخصیص بودجه‌ای برای کمک به امدادرسانی به سیل‌زدگان در ایران خبر داده بود.

پیشتر نیز سفیر آلمان در ایران خبر داد که آلمان کمک‌های انسان دوستانه خود را برای قربانیان سیل‌های اخیر در قالب ۴۰ قایق و تجهیزات ایمنی توسط صلیب سرخ آلمان برای هلال احمر ایران فراهم می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار