آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۵۹۱۱
اقبال در گفتگو با دانشجو:

ادعاهای مطرح شده دانشجویان دانشگاه خیام در ارتباط با رشته‌های مدیریت مالی و بازرگانی را تکذیب می‌کنیم

مدیر گروه رشته های حسابداری، مدیریت مالی و بازرگانی دانشگاه خیام ادعاهای مطرح شده دانشجویان این رشته‌ها را تکذیب کرد.
تکذیب ادعا های مطرح شده دانشجویان دانشگاه خیام در ارتباط با رشته های مدیریت مالی و بازرگانیمریم اقبال، مدیر گروه رشته‌های حسابداری، مدیریت مالی و بازرگانی دانشگاه خیام در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خصوص ادعا‌های مطروح شده از جانب تعدادی از دانشجویان این دانشگاه گفت: رشته‌های مدیریت مالی و بازرگانی در دانشگاه مدیر گروه ندارد؛ مدیر گروه کسی است اساتید را هماهنگ و واحد‌های درسی را بر اساس چارت برنامه ریزی می‌کند و با دانشجویان تعامل دارد؛ بنده به عنوان مدیر گروه رشته حسابداری و مدیریت تمام امور دانشجویان مدیریت را نیز انجام می‌دهم و تا به حال مشکلی در تعامل با دانشجویان به وجود نیامده است.

اقبال افزود: بعضا شاهدیم که یک مدیر گروه در سایر دانشگاه‌ها مسئولیت دو یا سه رشته را بر عهده دارد؛ از طرف دیگر در حدود ۷۰ درصد واحد‌های رشته مدیریت و حسابداری مشترک است مضافا الزامی وجود ندارد که رشته مدیرگروه با رشته تحت مدیریت او یکی باشد؛ مهم مدیریت صحیح گروه است که ما خوشبختانه در مدیریت مشکلی نداریم.

مدیر گروه رشته‌های محسابداری و مدیریت دانشگاه خیام تصریح کرد: موضوع بعدی در خصوص هیئت علمی و انجمن علمی رشته‌های مدیریت مالی و بازرگانی است که باید تاکید کنم این رشته‌ها انجمن علمی دارند و تا کنون دو برنامه توسط انجمن علمی گروه مدیریت برگزار شده است. ما در حالی رشته مدیریت بازرگانی را گرفتیم که یکی قدیمی‌ترین اعضای هیات علمی تمام وقت دانشگاه مدرک فوق لیسانس ایشان مدیریت بازرگانی است. همچنین امسال مراحل جذب دو عضو هیئت علمی انجام شده و تنها به دلیل تاخیر در دفاع یکی از این اعضا منتظر اتمام مرحله دفاع ایشان هستیم که به زودی دو عضو دیگر در رشته‌های مالی و بازرگانی جذب خواهند شد.

وی افزود: در قسمتی دیگر از گزارش دانشجویان آمده «بخش دیگر بی کفایتی‌ها در انتخاب اساتید برای رشته‌های بازرگانی و مالی باز می‌گردد که در انتخاب آن‌ها دقت کافی انجام نمی‌شود و عمدتا با روابط خانوادگی و رانت وارد دانشگاه شده اند که بعضا حتی صلاحیت علمی تدریس به دانشجویان را هم ندارند» این مطلب کاملا غلط، ادعای کذب و سوء استفاده از تبلغات و رسانه است؛ اگر در دانشگاهی که بالغ بر ۲۰۰ استاد دارد یکی از اساتید رابطه خانوادگی با یکی دیگر داشته باشد می‌توان نتیجه گرفت که عمده اساتید آن دانشگاه با روابط خانوادگی و رانت وارد دانشگاه شده اند؟ همچنین چه کسی تشخیص داده که عمده اساتید این دانشگاه صلاحیت علمی تدریس را ندارند؟

اقبال خاطر نشان کرد: اصل قضیه اعتراض دانشجویان به استادی خاص از آنجا نشات می‌گیرد که عده‌ای از دانشجویان که تمام مشکلشان با یک استاد خاص بوده می‌خواستند دانشگاه را در برابر استاد مورد نظر قرار دهند و منافع خود را دنبال کنند که ما به این خواسته تن ندادیم؛ همچنین ماجرای تشکیل کلاس ۳ نفره نبوده و ۵ نفر بوده است و به هیچ وجه اقدامی غیر قانونی نبوده است باید به استحضار شما برسانم که کلاس‌ها در دانشگاه حد کف ندارند مگر با مصوبه هیات امنا و شورای آموزشی دانشگاه و تشخیص اینکه آمار کلاس چه میزان باشد مستقیما با مدیر گروه است.

مدیر گروه رشته‌های مدیریت و حسابداری دانشگاه خیام در توضیح تشکیل کلاس ۵ نفر ادامه داد: بعد از حذف و اضافه آمار کلاس‌هایی که به حد نصاب نرسیده اند گرفته می‌شود و شاهدیم که اگر درسی را منحل کنیم شاید دانشجویی که ترم آخر است از فراغت تحصیل عقب بیفتد و یا همچنین با اتمام برهه حذف و اضافه تعدادی از دانشجویان مثلا درسی را انتخاب کرده اند که اگر آن کد‌ها منحل شوند عملا آن تعداد واحد از واحد‌های انتخابیشان کسر می‌شود پس ما در این مقوله؛ جانب دانشجو را گرفته ایم و الّا از این اقدام، دانشگاه متضرر می‌شود این ترم برنامه ریزی کردیم تعدادی از کلاس‌ها با جلسات محدود و هماهنگی اساتید در جلسات محدود برگزار شود و این کار فقط به خاطر نفع دانشجویان انجام شده است.

وی در خصوص درج مطلبی مبنی بر عدم پایبندی بعضی اساتید به نظام و انقلاب تصریح کرد: انتظار ما این است که مطالب ذکر شده قبل از اینکه خوراک فکری افکار عمومی شود در خصوص صحّت و سقم آن تحقیق شود به استحضار می‌رسانم استادی که به مجموعه دانشگاه و کلاس وارد می‌شود ابتدا از فیلتر حراست می‌گذرد و تا روز آخر هم زیر نظر دقیق حراست است و این ادعا ها، اتهام بزرگی است که به اساتید نسبت داده شده است همچنین دانشگاه حق پی گیری قضایی این اتهام را برای خود محفوظ می‌دارد.

اقبال افزود: همچنین در خصوص فاصله زمانی بین کلاس‌ها دانشجویان که از آن گله‌مند بودند، توضیح داد: دلیل این امر خود انتخاب واحد دانشجو است که به صورت پراکنده انتخاب واحد کرده است؛ اگر دانشجو طبق چارت برنامه خود را انتخاب کند هیچ وقت چنین بازه زمانی بیهوده‌ای در برنامه اش پیش نخواهد آمد؛ هدف ما این است که حتی با به هم خوردن برنامه اساتید؛ دانشجو کمترین زیان را در این مورد ببیند به شرط آنکه چارت رعایت شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار