رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور گفت: ۱۶۰۰ مددکار، روانشناس و مشاور برای ارائه خدمات سلامت روان به آسیبدیدگان حادثه سیل در مناطق سیلزده حضور دارند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تقی رستموندی در حاشیه صد و پانزدهمین جلسه شورای اجتماعی وزارت کشور در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: جلسه امروز بدون حضور وزیر کشور برگزار شد و دلیل آن نیز حضور در مجلس برای پاسخگویی حادثه سیل اخیر بود.
وی ادامه داد: شورای اجتماعی امروز برگزار شد تا حادثه اخیر سیل را مورد بررسی قرار دهیم و نقاط قوت و نعمتی که بارشها برای کشور داشت را بررسی کنیم و آسیبها را نیز مجددا مورد بررسی قرار دهیم.
رستموندی افزود: این حادثه موجب همبستگی ملی در کشور شد البته خسارتهایی را نیز به مردم، خانوادههای آنها و افراد نیز وارد کرد و موجب شد بعضی از افراد اموال و داراییهای خود را از دست بدهند و موجب آسیبهای روانی و اجتماعی برای آسیبدیدگان شد.
معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور گفت: در این خصوص وزارت بهداشت، کمیته امداد، بهزیستی، هلالاحمر و اورژانس اجتماعی مداخله جدی کردند و از ابتدای بحران طبیعی تاکنون ۱۶۰۰ مددکار، مشاور و روانشناس را به خدمت گرفتند که در مناطق آسیب دیده خدمات درمانی ارائه میدهند.
وی گفت: در حال حاضر خوزستان بیشترین نیاز را برای ارائه خدمات روانپزشکی دارد که در ۱۰ شهر خوزستان به طور بسیار فعالی این روانشناسان حضور دارند.
رستموندی ادامه داد: تاکنون ۳۵۰ تشکل نیز از ابتدای بحران در مناطق آسیبدیده حضور پیدا کردند و به صورت منسجم و با برنامهریزی خدمات لازم را ارائه میدهند.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه با دستگاههایی که قصور و کوتاهی در حادثه سیل داشتند چه اقدامی میشود، گفت: قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق آسیب دیده تشکیل شده است و کمیتههای مختلفی از جمله کمیته برآورد خسارت، کمیته بازسازی و نوسازی و دیگر کمیتهها را تشکیل داده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور، گفت: در کمیتههای مختلف موضوعات مربوط به حادثه سیل به مرور زمان بررسی میشود و تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
وی گفت: کمیته اجتماعی نیز طرح جامع بازتوانی و حفظ سلامت روان آسیبدیدگان را بررسی میکند و متاسفانه افراد و گروههایی نیز میخواهند از آب گلآلود ماهی بگیرند و این حادثه را تبدیل به یک تنش اجتماعی کنند.