کد خبر:۷۷۱۱۹۸
جعفری مطرح کرد

کمبود ۱۳۰۰ نیروی اورژانس اجتماعی در کشور

رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: اورژانس اجتماعی کشور دارای حدود چهار هزار نیرو است و یک هزار و ۲۰۰ تا یک هزار و ۳۰۰ نیرو در ۳۵۰ مرکز اورژانس سراسر کشور کم داریم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: از آن جایی که نیرو‌های اورژانس اجتماعی امنیت شغلی ندارند و به صورت خرید خدمت و شرکتی فعالیت می‌کنند، لازم است با استخدام آن‌ها از جذب نیرو‌های با تجربه و مجرب در سازمان‌های دیکر جلوگیری کنیم.

رضا جعفری افزود: یکی از مهم‌ترین چالش‌های سازمان بهزیستی برای ارائه عملکرد مطلوب‌تر، فقدان امنیت شغلی کارشناسان شاغل در این مراکز است.

وی ادامه داد: کارشناسان اورژانس اجتماعی به رغم سختی کار، متأسفانه به صورت نیرو‌های خرید خدمت و شرکتی فعالیت می‌کنند و پس از مدتی هم که شرایط استخدام در سازمان‌های دیگر فراهم می‌شود سازمان بهزیستی را با همه سرمایه گذاری و تجارب اندوخته شده ترک می‌کنند.

جعفری اضافه کرد: اورژانس اجتماعی کشور دارای حدود چهار هزار نیرو است و یک هزار و ۲۰۰ تا یک هزار و ۳۰۰ نیرو در ۳۵۰ مرکز اورژانس سراسر کشور کم داریم.

وی تاکید کرد: کار پرسنل اورژانس اجتماعی سخت و طاقت فرسا است و فرسودگی شغلی آن‌ها زیاد است و از سوی دیگر امنیت شغلی ندارند؛ کارگاه‌های آموزشی متعددی برای آن‌ها برگزار می‌کنیم، اما برخی از این نیرو‌های مجرب و خوب در آزمون‌ها شرکت و سازمان را ترک می‌کنند.

رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: استخدام آن‌ها را از سازمان امور اداری و استخدامی و وزارت رفاه و نیز نهاد ریاست جمهوری پیگیری می‌کنیم.

جعفری افزود: استاندارد تعداد پرسنل در مراکز اورژانس اجتماعی ۱۴ نفر است، اما در برخی مراکز، استاندارد پایین است و فقط ۸ نفر در آنجا کار می‌کنند که به این مراکز شهرستان‌ها، مراکز سطح ۲ اطلاق می‌شود.

وی اضافه کرد: در مراکز اورژانس اجتماعی استان‌ها، تعداد خودرو‌ها زیاد است و شیفت شب را نیز پوشش می‌دهند و مراجعان سرپایی نیز پذیرش می‌شود، اما در مراکز سطح دو شهرستان‌ها، نیرو‌ها کمتر است.

جعفری ادامه داد: در برخی مراکز، پذیرش خوابگاهی نداریم و مرکز مداخله نیست.

رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: زنانی که به مراکز اورژانس اجتماعی مراجعه می‌کنند مورد ارزیابی اولیه قرار می‌گیرند و اگر نیازمند نگهداری و مراقبت باشند از ۲۱ تا ۴۵ روز در مراکز دختران و زنان یا در مراکز آسیبب دیده اجتماعی نگهداری می‌شوند.

جعفری افزود: اگر شرایط خانواده مهیا بود این زنان به خانواده بازگشت داده می‌شوند و اگر موقعیت مناسب نبود، در دیگر مراکز آسیب‌ها مانند خانه‌های امن اسکان می‌یابند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار