کدام مواد غذایی را در فصل بهار مصرف کنیم؟
کد خبر: ۷۵۷۳۵۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
متخصص طب سنتی با اشاره به مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار، گفت: باید در این فصل بیشترانواع آش‌ها، آلو، زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبین استفاده شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
  • خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
گزیده اخبار
پرطرفدارترین عناوین
آخرین اخبار