
کدام مواد غذایی را در فصل بهار مصرف کنیم؟
متخصص طب سنتی با اشاره به مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار، گفت: باید در این فصل بیشترانواع آشها، آلو، زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبین استفاده شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نعمت الله مسعودی، متخصص طب سنتی، درباره «مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار»، اظهار داشت: حکمای طب سنتی میگویند در فصل بهار باید کم خوردن را شروع کنیم، خوردن گوشت را کم کرده و انواع کبابها، حلیم، شیرینی و ادویهجات کم مصرف شود.
وی با اشاره به مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار، افزود: باید بیشتر انواع آشها مصرف شود؛ ضمن اینکه مصرف زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبین توصیه میشود.
این متخصص طب سنتی یادآور شد: حکمای طب سنتی معتقد هستند باید در فصل بهار نسبت به زمستان ورزش کمتری انجام دهیم؛ ضمن اینکه باید لباسهای پنبهای و خنک مورد استفاده قرار گیرد.
وی درباره «سستی و خوابآلودگی افراد در فصل بهار»، خاطرنشان کرد: ذوب شدن اخلاط موجود در بدن سبب کوفتگی، خوابآلودگی و آبریزش بینی میشود؛ در نتیجه باید خروجی بدن را بیشتر کنیم و باید اخلاط ذوبشده که در بدن پخش میشوند، خارج شوند.
مسعودی اضافه کرد: باید به فکر روشهای دفعی سالم مانند حجامت و فصد باشیم، کمتر غذا بخوریم و بیشتر غذاهای ملین، آلو، خاکشیر و انواع آشها را مصرف کنیم تا باعث دفع شدن اخلاط اضافه بدن شود.
وی با اشاره به مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار، افزود: باید بیشتر انواع آشها مصرف شود؛ ضمن اینکه مصرف زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبین توصیه میشود.
این متخصص طب سنتی یادآور شد: حکمای طب سنتی معتقد هستند باید در فصل بهار نسبت به زمستان ورزش کمتری انجام دهیم؛ ضمن اینکه باید لباسهای پنبهای و خنک مورد استفاده قرار گیرد.
وی درباره «سستی و خوابآلودگی افراد در فصل بهار»، خاطرنشان کرد: ذوب شدن اخلاط موجود در بدن سبب کوفتگی، خوابآلودگی و آبریزش بینی میشود؛ در نتیجه باید خروجی بدن را بیشتر کنیم و باید اخلاط ذوبشده که در بدن پخش میشوند، خارج شوند.
مسعودی اضافه کرد: باید به فکر روشهای دفعی سالم مانند حجامت و فصد باشیم، کمتر غذا بخوریم و بیشتر غذاهای ملین، آلو، خاکشیر و انواع آشها را مصرف کنیم تا باعث دفع شدن اخلاط اضافه بدن شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۱
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.