آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۷۹۲۵

رأی مثبت دومای روسیه به راه‌اندازی اینترنت مستقل ملی

نمایندگان مجلس دومای روسیه طرحی را با هدف ضمانت تداوم دسترسی کاربران به شبکه اینترنت ملی در صورت اقدامات خرابکارانه از سوی آمریکا به تصویب رساندند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نمایندگان مجلس سفلای روسیه (دوما) سه‌شنبه طرحی را به تصویب رساندند که هدف از آن تضمین دسترس‌پذیری کاربران به شبکه اینترنت ملی، در صورت قطع شدن ارتباط این کشور با شبکه جهانی وب در نتیجه حمله سایبری یا هر گونه اقدامات خرابکارانه دیگر است.

به گزارش شبکه خبری «راشاتودی»، در طرح جدید که برای تبدیل شدن به قانون بایستی به تصویب دیگر شاخه قانونگذاری روسیه هم برسد، تدابیری برای تداوم فعالیت اینترنت روسیه (رونِت) در برابر مداخلات خارجی و مقابله با تهدید‌های سایبری در نظر گرفته شده است.

طبق این گزارش، این طرح خواستار کاهش انتقال داده از کاربران اینترنت در روسیه به سرور‌های خارج از این کشور است.

گروهی از قانونگذاران روسیه این طرح را دسامبر سال ۲۰۱۸، در واکنش به سند «راهبرد سایبری ملی» آمریکا تهیه کردند. واشنگتن در این سند، روسیه، چین، ایران و کره شمالی را به تلاش برای انجام حملات سایبری علیه زیرساخت‌های آمریکا متهم کرده است.

نمایندگان مجلس روسیه می‌گویند در صورتی که تشدید تنش‌های مسکو و غرب موجب شود آمریکا ارتباط آی‌پی‌های روسیه با شبکه جهانی وب را قطع کند لازم است این کشور یک شبکه داخلی برای تضمین ارتباطات برخط میان کاربران روس داشته باشد.

با آنکه مسدود کردن دسترسی به اینترنت برای کل کاربران یک کشور مسبوق به سابقه نیست، کارشناسان می‌گویند انجام این کار از لحاظ فنی امکان‌پذیر است. شرکت «آیکان» که مدیریت اختصاص دامنه‌های کشور‌ها را در اختیار دارد، در آمریکا ثبت شده است.

در متن این قانون آمده است «سازمان فدرال نظارت بر ارتباطات، فناوری‌های اطلاعاتی و رسانه‌های جمعی» مسئولیت انجام هماهنگی‌های لازم جهت تضمین فعالیت باثبات، ایمن و بی‌وقفه اینترنت در روسیه را بر عهده خواهد داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار