کد خبر:۷۵۷۹۹۷
آهنچیان:

اصلاح کتب درسی برای ما محوریت ندارد/ به دنبال یکپارچه سازی آموزش و پژوهش هستیم

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش عالی وزارت علوم گفت: ما در ایجاد کارگروه‌های تخصصی به دنبال اصلاح کتب درسی نیستیم؛ بلکه می‌خواهیم ایده‌ها تحول پیدا کنند.

اصلاح کتب درسی برای ما محوریت ندارد/ به دنبال تحول ایده‌ها هستیم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا آهنچیان، مدیر کل دفتر برنامه ریزی و آموزش عالی وزارت علوم در مراسم اجلاس سراسری کارگروه‌های تخصصی برنامه ریزی و گسترش وزارت علوم که با حضور مسئولان حوزه آموزش عالی و معاونین وزیر علوم در سالن شهید چمران دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، با اشاره به تنظیم و تدوین آئین نامه جدید دوره دکتری اظهار کرد: این آئین نامه مربوط به ارزشیابی دوره دکتری بوده و به تازگی به دانشگاه‌ها ابلاغ شده و برای دوره‌های تخصصی تعریف شده است.

آهنگچیان ادامه داد: با توجه به این آئین نامه، نظارت و اجرای آن برعهده کارگروه‌های تخصصی شورای گسترش وزارت علوم خواهد بود.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش عالی وزارت علوم گفت: شورای گسترش با سه کمیسیون و ۷۰ کارگروه که زیر مجموعه کمیسیون هستند، فعالیت می‌کنند و محوری‌ترین بخش‌های تحول توسعه این کارگروه‌ها به عنوان نظام آموزش عالی فعالیت خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه یکپارچه سازی آموزش و پژوهش هدف اصلی ما بوده و از دل این کارگروه‌ها خارج می‌شود، گفت: ما انتظار داریم که با تحول ایده‌ها و نظارت بر آن‌ها این ایده‌های نو عملیاتی شده و تنها به دنبال اصلاح کتاب‌های درسی نیستیم.

آهنگچیان با اشاره به اینکه ارتقای پژوهش و دستاورد‌های فناوری در آموزش عالی اهمیت ویژه‌ای دارد، گفت: اصلاح و بهبود فعالیت کارگروه‌ها برای این شورا اهمیت دارد و به دنبال یکپارچه سازی آموزش و پژوهش هستیم.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی و آموزش عالی وزارت علوم گفت: با توجه به اینکه در گذشته اعضای کارگروه‌ها به صورت سنتی انتخاب می‌شدند، تصمیم گرفتیم تا با شناسایی ظرفیت‌ها افراد را انتخاب کنیم تا بهترین تصمیم‌ها در این حوزه گرفته شود و امروز هشت کارگروه تخصصی به صورت فعال انتخاب شده اند که بیشتر در گروه‌های علوم انسانی، و فنی و مهندسی قرار دارند و کمترین آن‌ها در رشته‌های هنر و معماری است.
 
وی با اشاره به اینکه روز گذشته حکم ۵۸۲ عضو که بخشی از آن مربوط به شورای تحول علوم انسانی است به امضا رسیده گفت: در حال حاضر اعضای فعلی کارگروه‌ها ۶۱۰ نفر است که از این تعداد ۵۷۲ نفر از آقایان و مابقی خانم هستند و از اعضای برگزیده که احکام آن‌ها صادر شده از دانشگاه‌های تهران، تربیت مدرس و فردوسی مشهد است.

آهنچیان در پایان خاطرنشان کرد: تمام کارگروه‌ها از ۷ تا ۳۱ اردیبهشت برگزار خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار