کد خبر:۷۵۸۵۹۸

نمایش میدانی «موعود» ویژه میلاد امام زمان (عج)

نمایش میدانی «موعود» به کارگردانی امیرحسین شفیعی به مناسبت نیمه شعبان و میلاد امام زمان (عج) اجرا می‌شود.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، امیرحسین شفیعی کارگردان نمایش میدانی «موعود» که همزمان با میلاد امام زمان (عج) و به مناسبت نیمه شعبان اجرا می‌شود، در این باره به خبرنگار تئاتر خبرگزاری فارس گفت: نمایش موعود ۳۱ فروردین ماه ساعت ۱۶ در مجموعه تئاتر شهر ـ. چهارراه ولیعصر ـ. و سپس در ساعت ۲۲ در بوستان ملت اجرا خواهد شد. همچنین روز اول اردیبهشت ماه نیز ساعت ۱۵:۳۰ در بوستان فردوس و ساعت ۱۸ در چهارراه ولیعصر اجرا می‌شود.

وی در ادامه افزود: این نمایش روایتگر ازدواج امام حسن عسگری (ع) تا میلاد حضرت مهدی (عج) با حمایت معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و براساس اشعار سیدمرتضی فخرایی جندقی، برپایه موسیقی زنده و حرکات فرم و نقالی آماده شده است.

شفیعی اظهار داشت: نقال و روایتگر کار مرشد محسن میرزاعلی است. نمایش طوری طراحی شده که با همه مخاطبان خود از همه رده‌های سنی ارتباط برقرار کند.

اعضای گروه حرکت این نمایش میلاد محمدزاده، محسن لطیفی، یونس حمزه لویی، آهنگساز حامد هادیان، گروه موسیقی وحید خراسانی، رامین عبداللهی، امیرحسین لیاقت، مهیار قهاری، کیارش بیات، علی باقری و حامد هادیان، طراح صحنه و فضا مهدی حبیبی، روح الله سنائی، مدیرتولید حسین بنیاد هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار