کد خبر:۷۵۹۲۳۶
عمرانی خبر داد

رویداد اعطای جایزه مصطفی (ص) بیستم آبان ماه ۹۸ برگزار می‌شود/ هند مشتاق میزبانی نشست استپ ۲۰۲۰

رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) از برگزاری اختتامیه این جایزه در بیستم آبان ماه امسال خبر داد و گفت: با توجه به درخواست هندوستان نشست استپ ۲۰۲۰ در آن کشور برپا می‌شود.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، علی عمرانی، رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) در نشست خبری اختتامیه سومین مسابقه دانش آموزی نور بیان کرد: اختتامیه رویداد جایزه مصطفی (ص) بیستم آبان ماه در تالار وحدت برگزار خواهد شد و هم اکنون مراحل داوری بین المللی درحال انجام است.

عمرانی ادامه داد: در این دوره در حوزه اقتصاد و بانکداری اسلامی شاخه‌ای تشکیل شد و مقالاتی را نیز در این حوزه دریافت کردیم همچنین در حوزه علوم پایه به عنوان بخشی مهم، فعال شدن شاخه علوم ریاضیات را شاهد هستیم. آثار کاندید شده در این دوره از جایزه طی چندین مرحله مورد ارزیابی قرار می‌گیرند از این رو هنوز داوران جمع بندی نهایی را به کارگروه اجرایی نداده اند تا تعداد برگزیدگان و جزئیات آن‌ها را اطلاع رسانی کنیم.

رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) با بیان اینکه در جریان داوری‌ها ۳۰۰ اثر در چهار گروه بررسی شده اند، اظهار داشت: مراسم استپ تهران در کنار اعطای جایزه مصطفی (ص) در دانشگاه‌ها طی روز‌های هجدهم و نوزدهم آبان ماه انجام خواهد شد.

وی اعلام کرد: برای برگزاری نشست استپ ۲۰۲۰ درخواست میزبانی از کشور‌های مختلفی را داشته ایم که از جمله آن‌ها کشور هندوستان است و هم اکنون در حال برنامه ریزی برای برگزاری آن رویداد هستیم.

عمرانی درباره دعوت از میهمانان خارجی در رویداد عنوان کرد: چالش دعوت و پذیرفته شدن آن از سوی میهمانان خارجی همواره در تمامی برنامه‌ها وجود دارد و این وابسته به نگاه‌های مختلف مدعوین است. ما باید برای میهمانان خود اطمینان خاطر ایجاد کنیم و فرآیند سفرشان را به خوبی انجام دهیم تا آن‌ها بتوانند با خیالی آسوده در رویداد‌های ما شرکت کنند؛ لذا امیدواریم بتوانیم با راهنمایی مشاوران این موضوع را به نحوی مطلوب مدیریت کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار