
این سه خوراکی غیرمجاز است
اداره کل فراوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو لیستی از خوراکیهای غیرمجاز برای جمع آوری از سطح عرضه را اعلام کرد.

به گزارش گروه خبرگزاری دانشجو، وحید مفید در نامهای خطاب به رئیس مرکز سلامت محیط و کار، ضمن اعلام لیست محصولات خوراکی غیرمجاز در سطح عرضه، خواست در صورت مشاهده این اقلام در سطح عرضه، ضمن جمع آوری محصولات ذکر شده اقدام قانونی لازم صورت گیرد.
این محصولات شامل آب آشامیدنی "آتاسو"، آلوچه فراوری شده "گیلاندیس میشو" و "شکر برادران براهین" بوده که تمام آنها فاقد پروانه و جعلی هستند.
این محصولات شامل آب آشامیدنی "آتاسو"، آلوچه فراوری شده "گیلاندیس میشو" و "شکر برادران براهین" بوده که تمام آنها فاقد پروانه و جعلی هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
والا خیلی خوراکی دیگه هم داریم که غیرمجازن مثلا همین ونایی که غذا میفروشن آخر بهداشتن
پاسخ