علی قهرمانی، اظهار کرد: انجمنهای فیزیوتراپی، پروتز، کار درمانی، گفتار درمانی جزء انجمنهای علمی توان بخشی که ریاست آن را ما برعهده داریم و برای اینکه بتوانیم کار کنیم باید زیر ساختهایی درست میکردیم که باید یک همگرایی در جامعه ایدئولوژی میداشتیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی قهرمانی در نشست هیات مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی ایران که در حاشیه برگزاری هجدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران برگزار شد، اظهار کرد: انجمنهای فیزیوتراپی، پروتز، کار درمانی، گفتار درمانی جزء انجمنهای علمی توان بخشی که ریاست آن را ما برعهده داریم و برای اینکه بتوانیم کار کنیم باید زیر ساختهایی درست میکردیم که باید یک همگرایی در جامعه ایدئولوژی میداشتیم.
وی افزود: به همین منظور سامانه انجمن شنوایی شناسی ایران راه اندازی شد و ما به دنبال این هستیم که این سامانه را به سامانه بیمه اداره تجهیزات وزارت بهداشت متصل کنیم. رئیس انجمن علمی شنوایی شناسی ایران گفت: افزایش تعرفهها راه بسیار سختی دارد و حتی انجمنهای بزرگ همچون انجمن جراحان نتوانسته اند تعرفههای خود را تغییر دهند چرا که باید این مهم به شورای عالی بیمه رفته و در آن شورا نیز صرفا فقط یک نفر از وزارت بهداشت حضور دارد. ما براساس صحبتهایی که در مجلس شورای اسلامی داشتیم نتیجه آن شد که بایدوزارت بهداشت تعرفه را تعریف و تایید کند و زیر نظر بیمه نباشد و ما از وزارت بهداشت بخواهیم که تعرفههایی که در کتاب ارزش نسبی نیست براین اساس نیز اعلام کند.