عضو شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: یکی از مشکلات استانی شدن انتخابات این است که اگر قرار باشد افرادی با توانمندی بالا، ولی شناخته نشده وارد صحنه انتخابات شوند، توان رقابت با نمایندگان فعلی مجلس را ندارند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در گفتوگویی درباره نقدهای احزاب به عملکرد دولت گفت: برخی احزاب انتقادات و موضع گیری تخریبی دارند و هدفی برای کمک و مساعدت به دولت ندارند. مقام معظم رهبری مرز نقد و تخریب را مشخص کردهاند و استناد به فرمایشات ایشان در این خصوص ضروری است.
وی در ادامه با اشاره به قانون احزاب خاطرنشان کرد: متاسفانه دولت در حال بازی با احزاب است و شاهد هستیم که احزاب جایگاه مطلوب و مناسبی در رشد مشارکت سیاسی مردم و حکمرانی خوب کشور ندارند. به همین خاطر احزاب قادر به حرکت در مسیر واقعی حزب و تحزب نیستند. به نظر میرسد باید در قانون احزاب تغییراتی حاصل شود و بر اساس این تغییرات دولتها خودشان را نسبت به تغییرات و اجرای پیشنهادات ملزم بدانند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در خصوص رونق تولید توسط صادرات نیز اظهار داشت: یکی از راههای رونق تولید در کشور فراهم کردن زمینه صادرات به کشورهای همسایه است، البته در ظاهر این امر ساده است، اما نیازمند برنامهریزی بیشتری است.
ترقی ادامه داد: ما ظرفیت بسیار عظیمی از مصرفکنندگان در کشورهای همسایه از جمله عراق، افغانستان، ترکمنستان، ترکیه و پاکستان داریم که حدود ۲۰۰ میلیون مصرف کننده میباشد، با توجه به مرزهایی که ما با این کشورها داریم، تبادل کالا از طریق مرزها بسیار ساده و راحت میتواند انجام شود.
وی در ادامه به تبیین تولید طبق نیاز مصرف کننده خارجی در صادرات پرداخت و گفت: اگر ما تولید را متناسب با نیاز کشورهای همسایه داشته باشیم و با ساماندهی، موانع صادرات به این کشورها برطرف شود، امکان افزایش تولید در کشورمان برای کشورهای همسایه به چند برابر وجود دارد و با وجود بالا بردن کیفیت و متناسب سازی کالا با نیازهای همسایگان رونق تولید در کشور ایجاد میگردد.
این فعال سیاسی کشور در ادامه گفتگو با برنامه "از نزدیک رادیو جوان" به انتخاب نمایندگان مجلس در سطح استان اشاره کرد واظهار داشت: اگر در انتخاب نمایندگان به صورت استانی عمل کنیم در درجه اول باید افرادی مطرح شوند که از جایگاه و پایگاه استانی بیشتری برخوردارند.
ترقی افزود: نمایندگان فعلی در رسانه مطرح هستند و نقطه نظراتشان در خبرهای استانی عمدتا در اختیار مردم قرار میگیرد، اما اگر قرار باشد افراد متخصصی با توانمندی بالاتر وارد صحنه انتخابات شوند، چون مطرح و رسانهای نیستند، درمدت زمان محدود انتخابات امکان اینکه بتوانند با نامزدهای فعلی رقابت کنند را ندارند مگر اینکه هزینه سنگینی برای تبلیغ خودشان متحمل شوند.