به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا منصوری، نماینده مردم ساوه در مجلس شورای اسلامی، ضمن مخالفت با طرح استانی شدن انتخابات مجلس،گفت: با این شیوه انتخابات مجلس، موقعیت شهرستانها تضعیف میشود و شهرهای کوچک نمیتوانند صدای خود را به نمایندگانشان برسانند.
وی افزود: با استانی شدن انتخابات پارلمان، ارتباط بین نمایندگان با مردم با توجه به گستردگی حوزه انتخابیه و به ویژه در شهرهای کوچک و روستاها کاهش مییابد. از سوی دیگر دسترسی مردم به نمایندگانشان نیز کاهش مییابد که همین امر باعث نارضایتی مردم خواهد شد.
نماینده مردم ساوه در مجلس تصریح کرد: استانی شدن انتخابات، باعث افزایش دخالتهای قومی و قبیلهای و همچنین جریانهای سیاسی در انتخابات میشود. در نتیجه ارتباط کاندیداها با مردم جای خود را به ارتباط کاندیداها به جریانهای هدایت شده میدهد و در نهایت خواستههای حزبی و گروهی جایگزین خواستههای مردمی میشود.
منصوری تصریح کرد: با رقابتی شدن انتخابات مجلس در سطح استانی، جناحبندیهای سیاسی در پارلمان افزایش مییابد و کارآمدی مجلس بیشتر تحت تاثیر بازیهای سیاسی قرار میگیرد.
نماینده مردم ساوه در مجلس اظهار داشت: با استانی شدن انتخابات، آسیبهای امنیتی ناشی از دستهبندیهای قومی، قبیلهای و همچنین مذهبی در سطوح استانی افزایش مییابد و امکان انتخاب کاندیداهای اصلح، تحت تأثیر مسائل جانبی قرار میگیرد.
منصوری در پایان، یکی دیگر از آسیبهای استانی شدن انتخابات مجلس وامدار شدن کاندیداها به جریانات سیاسی خاص دانست.