کد خبر:۷۶۰۲۷۶
ایجادی در گفتگو با دانشجو:

افزایش ۹ برابری حمایت مالی از مجلات نانو/ ۹۰۰ مجله فناورانه در حوزه نانو منتشر می‌شود

مسئول کارگروه توسعه سرمایه انسانی ستاد توسعه فناوری نانو گفت: امروزه با توجه به سطح بندی مجلات در ۴ دسته حمایت‌ها به سقف ۹ میلیون تومان رسیده است.
افزایش ۹ برابری حمایت مالی از مجلات نانو/ ۹۰۰ مجله فناورانه در حوزه نانو منتشر می‌شود
مسئول کارگروه توسعه سرمایه انسانی ستاد توسعه فناوری نانو در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو در رابطه با وظایف کارگروه توسعه سرمایه انسانی اظهار داشت: مخاطب کارگروه توسعه سرمایه انسانی افراد آکادمیکی هستند که شامل دانشجویان و اساتید می‌شوند و فعالیت این کارگروه در بخش آموزشی و حمایت تشویقی است.

وی در خصوص حمایت‌های تشویقی این کارگروه گفت: فعالیت این کارگروه پوشش تمام پژوهش‌ها در حوزه نانوفناوری بوده به این صورت که هر دانشجو با انتخاب پایان نامه خود در حوزه نانو و دریافت تأییدیه آن از سوی دانشگاه مبنی بر فناورانه بودن طرح حمایت تشویقی مالی را دریافت می‌کند.

ایجادی در خصوص چشم انداز ده ساله دوم کارگروه توسعه سرمایه انسانی تأکید کرد: در ده سال اول بخش کمّی سازی کارگروه را دنبال کردیم و از سال ۹۲ به سمت کیفی‌تر شدن آیین‌نامه‌ها حرکت کردیم.

مسئول کارگروه توسعه سرمایه انسانی ستاد توسعه فناوری نانو در رابطه با تغییر آیین نامه‌ها مبنی بر حمایت تشویقی از دانشجویان و اساتید، افزود: طبق آیین نامه، در گذشته برای حمایت از مقالات یک میلیون تومان اختصاص داده شده بود که بسیاری از مجلات را هم شامل می‌شد، اما امروزه با توجه به سطح بندی مجلات در ۴ دسته حمایت‌ها به سقف ۹ میلیون تومان رسیده است؛ همچنین مجلات برتر در حوزه فناوری نانو را که تا کنون به ۹۰۰ مجله فناورانه رسیده است، مورد حمایت قراردادیم.

ایجادی با بیان اینکه حمایت‌ها فقط مختص به پایان نامه‌ها در حوزه فناوری نیست و تمام پایان نامه‌ها با دارا بودن یکی از دو شرط موجود می‌توانند از طرح‌های تشویقی استفاده کنند، اظهار کرد: اولین شرط هم راستایی با نیاز شرکت دانش بنیان و صنعت است؛ همچنین دانشجویان در صورتی که بتوانند براساس تعاریفی که خود ستاد معرفی می‌کند پروپوزال خود را تعریف و رو به جلو حرکت دهند از حمایت تشویقی لازم برخوردار می‌شوند.

وی در خصوص برنامه‌های موجود برای سرآمدان حوزه ستاد تصریح کرد: کسانی که می‌توانند نقشه راه ۵ ساله یا ۳ ساله ایده خود را درخصوص تولید محصولاتشان ارائه دهند، می‌توانند از حمایت مالی و دسترسی به آزمایشگاه برخوردار شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار