آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۱۴۱۱
در گفتگو با ایندیپندنت؛

ظریف: درگیری ایران و آمریکا بعید است/ تبادل زندانیان شامل زاغری نمی‌شود

وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه با یک رسانه انگلیسی با اشاره به تحولات مربوط به خلیج فارس وقوع درگیری نظامی میان جمهوری اسلامی و آمریکا را بعید دانست.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در گفتگو با ایندیپندنت، در پاسخ به پرسشی در خصوص احتمال درگیری در خلیج فارس عنوان داشت که وقوع حوادثی در خلیج‌فارس و تنگه هرمز می‌تواند به وقوع درگیری منجر شود.

وزیر امور خارجه ایران در این رابطه به حادثه ورود غیرقانونی دو کشتی نیروی دریایی آمریکا به آب‌های ایران در ژانویه ۲۰۱۶ اشاره کرد که توسط نیروهای ایران دستگیر شدند. اما آن زمان به دلیل کانال ارتباطی او و همتای آمریکایی‌اش جان کری، دو طرف کنترل اوضاع را به دست گرفته و از بروز درگیری جلوگیری شد.

ظریف درباره موضوع تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا نیز گفت که از اختیاراتی برای مبادله زندانیان برخوردار است. او توضیح داد که این مبادله بین آمریکایی‌های زندانی در ایران و ایرانیانی صورت خواهد گرفت که به دلیل آنچه نقض تحریم‌های آمریکا خوانده می‌شود، زندانی هستند.

ظریف با این حال تصریح کرد که این تبادل، زندانیان اروپایی همچون نازنین زاغری تبعه انگلیسی-ایرانی را شامل نمی‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار