آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۱۸۳۰
با موضوع دفاع مقدس؛

دوازدهمین همایش تاریخ شفاهی ایران ۲۵ تیرماه در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود

همایش تاریخ شفاهی ایران در رابطه با موضوع صنعت، مهندسی و پشتیبانی دفاع‌مقدس ۲۵ تیرماه به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش تاریخ شفاهی ایران در رابطه با موضوع صنعت، مهندسی و پشتیبانی دفاع‌مقدس به میزبانی دانشگاه اصفهان بیست و پنجم تیرماه برگزار می‌شود و  سلسله نشست‌ها و همایش‌های انجمن تاریخ شفاهی ایران با همراهی نهاد‌های مختلف نیز برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اصفهان، همایش دوازدهم این انجمن با یاری نهاد‌ها و ارگان‌های مختلف در نظر دارد که وجه دیگری از روایت دفاع مقدس را بویژه در آینه امور اداری مطرح سازد.

این عرصه می‌تواند به راهیابی مسیر‌های متنوعی در روش‌شناسی و مطالعات میدانی تاریخ شفاهی منجر شود، گو اینکه خود مبحث هنوز مکشوف نبوده و نیاز به بازانگاری متمرکز و تخصصی بیشتری دارد. امید است در همایش پیش‌رو بتوان زمینه و زوایای دیگری از پژوهش‌های تاریخ شفاهی را توسط پژوهشگران علاقه‌مند گشود.

پیش‌بینی می‌شود نتیجه این همایش همانند دیگر همایش‌های پیشین منجر به تولید متنِ اثرگذاری درعرصه تاریخ شفاهی ایران شود. از این‌رو از همه استادان و محققان گرامی عرصه تاریخ شفاهی ایران دعوت می‌شود که نتایج تحقیقات خود را در این فرصت ارائه کرده و بر غنای پژوهش‌های تاریخی کشور بیافزایند.
 
عنوان این همایش تاریخ شفاهی صنعت، مهندسی و پشتیبانی دفاع مقدس است که به محور‌هایی همچون امور اداری و انتظامی، اعزام و تدارکات، صنعت؛ ابتکارات و اختراعات، مستندسازی و آرشیو‌های اداری، واحد‌های اختصاصی مرتبط با دفاع مقدس در ادارات و دیگر موضوعات مرتبط توجه دارد.
 
این همایش روز بیست و پنجم تیرماه برگزار می‌شود و مهلت ارسال چکیده‌های مقالات شانزدهم خردادماه و همچنین ارسال اصل مقاله را هم متقاضیان می‌توانند تا پانزدهم تیرماه ارسال کنند. این همایش در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار