آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۲۷۰۵
برهانی:

روند رو به رشد شاخص‌های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بم از مهر ۹۷/ کسب رتبه ۱۳ کشوری از لحاظ درصد مقالات بین‌المللی

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بم گفت: شاخص‌های پژوهشی این دانشگاه از جمله میزان تولید علم و همکاری‌های بین‌المللی از ابتدای مهرماه ۹۷ روند رو به رشدی داشته است.
روند رو به رشد شاخص‌های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بم از مهر ۹۷/ کسب رتبه ۱۳ کشوری از لحاظ درصد مقالات بین‌المللی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  فریبا برهانی، معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بم گفت: رشد شاخص‌های پژوهشی دانشگاه از جمله میزان تولید علم (تعداد  مقالات چاپ شده در مجلات با نمایه‌های معتبر)، شاخص کیفی اچ دانشگاه و همکاری‌های بین المللی دانشگاه روند رو به رشدی را از ابتدای مهرماه ۹۷ تاکنون داشته است.
 
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی بم هم اکنون در بین تمامی دانشگاه‌های کشور از لحاظ درصد مقالات بین المللی رتبه ۱۳ کشوری را بین ۶۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور داراست.
 
شاخص های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بم مهر 97  اردیبهشت 98  درصد رشد
تعداد مقالات 127 223 75%
تعداد مقالات بین المللی 20 41 100%
تعداد استنادات  284 678 138%
شاخص اچ دانشگاه 11 17 54%

معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه عوامل متعددی را در پیشرفت های پژوهشی دانشگاه موثر دانست که از جمله می توان به ارتباطات موثر بین دانشگاهی، استفاده از ظرفیت پژوهشگران جوان ، سیاستگذاری در حوزه پژوهشی با استفاده از خرد جمعی و بارویکرد همگانی نمودن پژوهش، توجه به توانمندسازی اعضا هیات علمی و دانشجویان، بستر سازی جهت ارتباط بیشتر این دو گروه با هم برای فعالیت های پژوهشی اشاره کرد. 

 

گزارشی از پیشرفت های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بم

 

 برهانی همچنین از حمایت ریاست دانشگاه، معاون توسعه و مدیر مالی دانشگاه  جهت حمایت همه جانبه از فعالیت‌های پژوهشی تشکر و قدردانی نمود و اظهار امیدورای کرد که با تداوم این حمایت‌ها و تلاش پژوهشگران، دانشجویان و اعضا هیات علمی  در سال ۹۸، دانشگاه علوم پزشکی بم شاهد موفقیت‌های بیشتر در حوزه تحقیقات و فن آوری خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار