بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) امسال ۲۵۰۰ طرح اشتغالزایی با ظرفیت ایجاد ۷ هزار فرصت شغلی را در سیستان و بلوچستان به بهرهبرداری میرساند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، با سفر رییس هیأت مدیرهی بنیاد برکت به استان سیستان و بلوچستان، شهرستانهای ایرانشهر و نیکشهر به عنوان مناطق هدف جدید این بنیاد انتخاب و مقرر شد ۶۰۰ طرح اشتغال زایی در این دو شهر ایجاد و راهاندازی شود.
براساس این گزارش، دکتر محمود عسکری آزاد و هیأت همراه در این سفر، با حضور در فرمانداری شهرستانهای ایرانشهر و نیکشهر ضمن ارایهی گزارشی از فعالیتها و اقدامات متنوع و گستردهی بنیاد برکت در استان سیستان و بلوچستان به تبیین و تشریح طرحهای اشتغالزایی اجتماعمحور بنیاد به ویژه طرح «سحاب» (سرمایهگذاری حمایتی اشتغالزایی برکت) پرداختند.
با افزوده شدن ایرانشهر و نیکشهر، تعداد شهرهای هدفگذاری شده در استان سیستان و بلوچستان توسط بنیاد برکت به ۱۴ شهر رسید. بر همین اساس، بنیاد برکت ایجاد ۲۵۰۰ طرح اشتغالزایی را در سال ۹۸ در مناطق محروم و روستایی این ۱۴ شهرستان هدفگذاری کرده است.
برای راهاندازی این تعداد طرح اشتغالزایی بالغ بر ۲۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار و بودجه از سوی بنیاد برکت در نظر گرفته شده است. این طرحهای اشتغالزایی در قالب الگوی اقتصادی اجتماعمحور سحاب و عمدتاً در رشتههای دامداری، کشاورزی و صنایع دستی ایجاد و به بهرهبرداری خواهند رسید.
با افتتاح و شروع به کار ۲۵۰۰ طرح اشتغالزایی هدفگذاری شده در سال ۹۸ توسط بنیاد برکت، بیش از ۷ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم در مناطق محروم و کمبرخوردار استان سیستان و بلوچستان فراهم خواهد شد.
بنیاد برکتِِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، سال گذشته نیز ۱۶۰۰ طرح اشتغالزایی را در استان سیستان و بلوچستان با اعتباری بالغ بر ۱۲۷۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسانده است.
حضور در شهرهای سرباز و پیشین و بازدید از یک کشتارگاه صنعتی دام سنگین به عنوان پشتیبان طرحهای اشتغالزایی در حوزهی پرورش دام سنگین از دیگر برنامههای سفر رییس هیأت مدیرهی بنیاد برکت به استان سیستان و بلوچستان بود. گفتنی است، بنیاد برکتِِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تا به امروز ۳ هزار و ۸۷۸ طرح را با حجم سرمایهگذاری ۳ هزار و ۱۰۴ میلیارد ریال به منظور محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مردمان مناطق محروم سیستان و بلوچستان در حوزههای اشتغالزایی و کارآفرینی، ساخت مدرسه و مسجد، احداث مرکز جامع سلامت، پروژههای عمرانی و زیربنایی، ساخت مسکن محرومین، ارایهی خدمات مالی و بیمهای به ایتام و ... به بهرهبرداری رسانده یا در دست اقدام دارد.