بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در راستای محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم و کمتر توسعهیافته، ۳۷ طرح عمرانی و زیربنایی را در شهرستان نهبندان به بهرهبرداری رسانده یا در دست اقدام دارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت، این بنیاد برای اجرا و بهرهبرداری از این تعداد طرح عمرانی و زیربنایی در نهبندان از شهرستانهای استان خراسان جنوبی، بالغ بر ۹۷ میلیارد ریال هزینه کرده است.
این ۳۷ طرح عمرانی و زیربنایی بنیاد برکت در شهرستان نهبندان، شامل پروژههای آبرسانی، راهسازی روستایی، حفر و لایروبی قنات، مدرسهسازی، احداث کتابخانه، ساخت و تجهیز مراکز درمانی و ورزشی و احداث مراکز فرهنگی و مذهبی است. از این تعداد، ۳۵ طرح به بهرهبرداری کامل رسیده است. از جملهی این طرحها، میتوان به ۸ باب مدرسه با ۴۳ کلاس درس و یک باب کتابخانهی عمومی در شهرستان نهبندان اشاره کرد، که بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در ادامهیِ نهضت مدرسهسازی و افزایش مراکز فرهنگی در روستاها و مناطق محروم کشور، آنها را به بهرهبرداری رسانده است.
این بنیاد همچنین به تازگی عملیات مرمت و لایروبی ۲ رشته قنات را در شهر نهبندان و روستای محمدآباد این شهرستان، به پایان رسانده است.
طرح آبرسانی به روستاهای «سیاه خونیک» و «ساکرت» از توابع نهبندان از جمله دیگر پروژههای بنیاد برکت در این شهرستان است که با اعتبار ۳ میلیارد ریال در دست اجراست، که تا ۲ ماه آینده تکمیل و به بهرهبرداری میرسد. لازم به توضیح است که هماکنون نیز با این اقدام بنیاد برکت آب در این روستاها جاری شده و مردم از آن استفاده میکنند.
ساختمان سیتی اسکن بیمارستان شهید آتشدست نیز از دیگر طرحهای در دست اقدام بنیاد برکت در شهرستان نهبندان است. این ساختمان که با اعتبار اولیهی ۴ میلیارد ریالی در دست احداث است تا به امروز ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا پایان سال جاری به بهرهبرداری کامل میرسد.
توسعه و بهسازی کتابخانهی عمومی «محتاج نهی» نیز از دیگر طرحهای اجرایی این بنیاد برکت در شهرستان نهبندان است که با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال در سه ماه آینده تکمیل میشود.
گفتنی است، شهرستان نهبندان در ۲۰۰ کیلومتری جنوب بیرجند، مرکز خراسان جنوبی قرار دارد و از جمله مناطق محروم و کمتر برخوردار استان خراسان جنوبی بهشمار میرود. بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تا به امروز با اجرای طرحهای اشتغالزایی، عمرانی و عمومی در این شهرستان مرزی و محروم، نقش مهم و مؤثری را در محرومیتزدایی از این منطقه و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی ساکنان آن ایفا نموده است.