جعفری گفت: بنیاد برکت بحث الگوهای اجتماع محور را در دستور کار خود قرار داد. بطوری که در سال گذشته با آموزش ۸۰ تسهیل گر بیش از ۲۰۰ طرح را اجرایی کرد. تا بتواند با ایجاد اشتغال حلقه اصلی فقر و محرومیت در روستاها را از بین ببرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آیین افتتاح دومین دوره آموزش تسهیل گران اقتصادی-اجتماعی که از سوی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره برگزار میشود، صبح امروز در تهران برگزار شد.
این دوره با حضور ۲۰۰ تسهیل گر از چند استان کشور تشکیل شده تا این افراد با بهره مندی از آموزشهای لازم طرحهای اجتماع محور و تسهیلات محور را در روستاهای سراسر کشور اجرا کنند.
سعید جعفری مدیر عامل بنیاد برکت نخستین سخنران آئین افتتاحیه بود و ضمن خوش آمد گویی به شرکت کنندگان دوره در خصوص اقتدار امروز ایران گفت:آن چیزی که امروز در صحنه منطقه میبینیم ظهوری تازه از اقتدار کشور بود، تا حدی که دشمنان نظام نیز زبان به تحسین گشودند.
جعفری در ادامه افزود: اقتدار نظامی و سیاسی ما نتیجه ایثارگری جوانان کشور ما در چهل سال گذشته هست و بواسطه آن حضور تفکر جهادی در کشور بوده است.
مدیرعامل بنیاد برکت گفت: بنا بر این اگر این حوزه موفقیت را به عنوان الگویی در برابر عرصه اقتصاد در نظر بگیریم، سوال پیش میاید که چرا در عرصه مربوط به معیشت مردم دچار مشکل هستیم.
وی افزود: فقر و محرومیت هنوز در کشور وجود دارد و توزیع ناعادلانه فرصتها به چشم میخورد و مشکلات دیگری که وجود دارد.
جعفری در ادامه گفت: خانهای نیست که در آن بیکاری نباشد و یا پدر با از دست دادن کار خود در کارگاهش مواجه نباشد و نشان میدهد در حوزه اقتصادی واقعا مشکل داریم.
مدیر عامل بنیاد برکت در ادامه ضمن ارائه راهکار در نظر گرفته شده برای ریشه کن شدن فقر، گفت: در سراسر کشور و بویژه از روستاها ریشه کن نخواهد شد، مگر با بکارگیری روشهای جدید استفاده از ظرفیتهای مختلف و استفاده از تجارت سایر کشور ها. پس با این هدفمندی و روش میتوان شاهد ریشه کن شدن این مشکلات باشیم و شرایطی بسازیم که مردم شایستگی آن را دارند.
وی گفت: در همین راستا بنیاد برکت بحث الگوهای اجتماع محور را در دستور کار خود قرار داد. بطوری که در سال گذشته با آموزش ۸۰ تسهیل گر بیش از ۲۰۰ طرح را اجرایی کرد. تا بتواند با ایجاد اشتغال حلقه اصلی فقر و محرومیت در روستاها را از بین ببرد.
باور ما این است که تسهیل گر رسول و پیام آور توسعه و پیشرفت در روستاست. اوست که میتواند فضای روستا را متحول کرده و آن را به سمت تعالی پیش ببرد. رسالت وی کمک به مردم روستا و راه انداختن چرخه رشد در روستاست چرا که حلقه اصلی کار را میشناسد.