مدیرعامل بنیاد اجتماعی احسان تشکیل بنیاد اجتماعی احسان و بنیاد برکت در ستاد اجرایی فرمان امام (ره) را کمک به رفع بخشی از محرومیتها و مقابله با آسیبهای اجتماعی دانست و از بیشترین جذب کمک جهیزیه به اقشار کم درآمد استان مرکزی خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید امیر حسین مدنی در آیین اهداء ۱۴۴ جهیزیه اعطایی به خانوادههای کمبرخوردار در استان مرکزی گفت: در راستای محرومت زدایی و خدمات رسانی اقدامات متعددی انجام شده که ساخت بیش از هزار ۵۰۰ مدرسه، هزار و ۱۰۰ مسجد و حسینیه، ۳۰ هزار مرکز بهداشت، ۳۰ هزار خانه عالم، ۶۰ هزار خانه محرومین و ۱۲ بیمارستان از جمله این موارد است.
مدیرعامل بنیاد اجتماعی احسان تشکیل بنیاد احسان و بنیاد برکت را نمود ورود جدیتر ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برای مقابله با آسیبهای اجتماعی توصیف کرد و افزود: دکتر مخبر اعتقاد دارد که علما و مساجد باید محور ارائه خدمات اجتماعی باشد بر این اساس طرح مسجد احسان پایه گذاری شد و برای اجرای این طرح هزار مسجد در استانهای مختلف انتخاب شده است که از طریق این مساجد خدمات اجتماعی ارائه شود.
وی در خصوص اقدامات مورد نظر در بخش بهداشت و درمان گفت: از برنامههای مورد تاکید بنیاد ریشه کنی ناشنوایی کودکان است، برای تحقق این مورد نیاز به کاشت حلزون در سن کمتر از چهار سال وجود دارد که هزینه بر است و این مورد در اولویت پیگیری بنیاد قرار دارد که به محرومین در این بخش خدمت رسانی شود.
مدنی ادامه داد: برای درمان ناباروری در مناطق محروم روستایی برنامه ریزی شده است و تاکنون با درمان زوجین ۴۵۲ کودک متولد شده و تنها شرط معرفی زوجین برای درمان ساکن بودن در مناطق محروم روستایی است.
مدیرعامل بنیاد اجتماعی احسان با بیان اینکه کمک به درمان سرطان و بیماریهای صعبالعلاج از دیگر برنامهها در بخش درمان است، افزود: کاروانهای سلامت احسان نیز در قالب خودروهای مجهز به مناطق محروم اعزام میشوند که سال گذشته از این طریق ۱۰۰ هزار نفر در نقاط مختلف کشور ویزیت شدند.
مدنی در ادامه گفت: هزار و ۵۰۰ گروه جهادی مرتبط با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به نوعی بازوی اجرایی ستاد محسوب میشوند و خدمات گستردهای در ۱۰ برنامه ارائه میشود که از جمله آن میتوان به خدمات رسانی در جریان وقوع سیل سال جاری که به ۳۰ هزار خانواده آسیب دیده مددرسانی شد یا خدمات رسانی به آسیب دیدگان زلزله کرمانشاه اشاره کرد.
وی تهیه جهیزیه برای اقشار کم درآمد و محروم جامعه را از دیگر برنامههای حمایتی اجتماعی بنیاد معرفی کرد و افزود: سال گذشته دوهزار جهیزیه در نقاط مختلف کشور توزیع شد.
مدیرعامل بنیاد اجتماعی احسان ادامه داد: امسال سه هزار جهیزیه در نظر گرفته شد که تاکنون ۵۰۰ جهیزیه توزیع شده است، سهم استان مرکزی با ۱۴۴ جهیزیه از تمامی استانها بیشتر بوده است و این نشان میدهد ائمه جماعت استان مرکزی فعالیت گسترده تری برای جذب این کمکها انجام داده اند.
مدنی در پایان اشتغالزایی را از دیگر فعالیتهای اجتماعی بنیاد دانست و اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۴۰ هزار شغل از طریق بنیاد احسان و بنیاد برکت ایجاد شد و امسال پیشبینی ایجاد ۸۰ هزار شغل در نظر گرفته شده که سهم استانها بستگی به تلاش هریک در بخش جذب این کمکها دارد.