کد خبر:۷۶۹۲۰۸
با ۱۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار و تا پایان بهمن ماه به بهره‌برداری می‌رسد:

۲ هزار طرح اشتغال‌زایی بنیاد برکت در استان گلستان

بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تا بهمن ماه امسال ۲ هزار طرح اشتغال‌زایی را در استان گلستان ایجاد و به بهره‌برداری می‌رساند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی بنیاد برکت، در پی بازدید دکتر محمد مخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از مناطق سیل‌زده‌ی استان گلستان، ایجاد و راه‌اندازی ۲ هزار طرح اشتغال‌زایی در این مناطق مورد تأکید و در دستور کار قرار گرفت.

بنابر این گزارش، بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) مأمور و موظف به ایجاد این تعداد طرح اشتغال‌زایی در تمامی شهر‌ها و مناطق استان گلستان شد. عملیات اجرایی ۲ هزار طرح اشتغال‌زایی از تیر ماه سال جاری و با جذب تسهیل‌گران مورد نیاز آغاز و تمامی طرح‌ها تا بهمن ۹۸ به بهره‌برداری خواهد رسید.

برای راه‌اندازی این تعداد طرح اشتغال‌زایی، بالغ بر ۱۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده و با بهره‌برداری از آن‌ها، بیش از ۵۶۰۰ فرصت شغلی در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ی استان گلستان ایجاد خواهد شد.

براساس این گزارش، رسته‌هایی که در آن‌ها شغل ایجاد خواهد شد، با توجه به ظرفیت، پتانسیل و مزیت‌های شناسایی‌شده در هر منطقه توسط تسهیل‌گران بنیاد برکت مشخص و معرفی می‌شوند. در انتخاب این رسته‌های شغلی علاوه بر مزیت‌های منطقه‌ای، اولویت‌ها و ظرفیت‌های جوامع محلی نیز مدنظر قرار می‌گیرد. با این حال، مشاغلی هم‌چون پرورش دام سبک و سنگین و بوقلمون و دیگر مشاغل و کسب‌وکار‌های خرد، در اولویت خواهند بود.

لازم به توضیح است، بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در راستای محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم و کم‌برخوردار، نهضت اشتغال‌زایی را در این مناطق در دستور کار قرار داده است. این بنیاد هم‌چنین تا به امروز ۹۱ طرح توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و عمرانی و زیربنایی در زمینه‌های مختلفی، چون ساخت مدرسه، بیمارستان، مرکز بهداشت و درمان، مرکز فرهنگی مذهبی، و ارایه‌ی خدمات مالی و بیمه‌ای به روستاییان و ایتام را با حجم سرمایه‌گذاری ۷۰۵ میلیارد ریال در استان گلستان به بهره‌برداری رسانده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار