آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۳۳۶۷

اعلام موجودیت داعش در هند

پس از درگیری‌های اخیر در کشمیر، داعش برای اولین بار مدعی شد که در هند خلافت جدیدی را به نام "ولایت هند" تاسیس کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری رویترز، داعش اعلام کرده که استان جدیدی را در کشمیر هند تأسیس کرده است.

بر اساس اعلام خبرگزاری اعماق، وابسته به داعش، نیروهای این گروه در درگیری‌ها با نیروهای ارتش هند در شهر آمشپورا در منطقه شوپیان در کشمیر دخیل بوده‌اند.

به نظر می‌رسد اعلام استان جدید در هند توسط داعش پس از این انجام می‌گیرد که خلافت این گروه در عراق و سوریه تقریباً به پایان رسیده و دیگر سرزمینی در این دو کشور ندارد.

پلیس هند اعلام کرده که در عملیات روز جمعه، اشفق احمد سوفی، یکی از شبه نظامیان کشته شد. مقامات ارتش هند نیز اعلام کردند که احتمال دارد این شبه نظامی به نام سوفی در کشمیر با داعش همکاری می‌کرد.

هنوز وزارت کشور هند در باره این اظهارات پاسخ نداده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار