کد خبر:۷۶۴۳۵۲
گزارش |

دلسوزی ضدانقلاب برای دانشجویان روزه‌دار دانشگاه کاشان!

همزمان با تجمع چند روز گذشته عده‌ای دانشجونما در دانشگاه تهران، فیلم‌هایی در شبکه‌های ضدانقلاب منتشر شد تا صدای اعتراض دانشجویان دانشگاه کاشان به غذای سلف و صفوف طولانی برای دریافت افطار را فریاد بزند.

از آب گل‌آلود ماهی گرفتن ضد انقلاب از اعتراضات صنفی دانشجویان دانشگاه کاشان

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همه چیز از دانشگاه تهران و التهاب آن روز شروع شد. التهابی بی پایه و اساس که تنها به دلیل اغتشاش و برهم زدن آرامش در فضای رسانه‌ای و اجتماع کشور بود. به دنبال این اتفاق، رسانه‌های معاند و ضد انقلاب داخلی و خارجی منتظر نشسته تا از آب گل آلود ماهی بگیرند و به هر اتفاق مشابه و اعتراض و اعتصاب‌های صنفی برچسب براندازی و حرکت ضد انقلابی بزنند.
 
از این رو دقیقا همان روزی که عده‌ای غیر دانشجو وارد دانشگاه تهران شده و قصد برهم زدن نظم و آشوب و اختلاف میان دانشجویان با پوشش متفاوت داشتند، خبرها و فیلم‌هایی از دانشگاه کاشان مبنی بر اعتراض دانشجویان به غذای سلف و صفوف طولانی برای دریافت افطار و غذا و مدیریت نادرست در این موضوع منتشر شد. در همین حال رسانه‌های ضد انقلاب وقت را غنیمت شمرده و بار دیگر سوار بر این موج شده و این اعتراض‌های به حق دانشجویان روزه دار دانشگاه کاشان را، با تحریف به گونه‌ای که خود میخواهند از شبکه‌ها و رسانه‌های متعلق به خود بیان کردند.
 
فیلم‌های زیر که در ارتباط با اعتراض صنفی دانشگاه کاشان است، شب گذشته از یک شبکه خارجی ضد انقلاب و یک گروه تلگرامی پخش شد.
 
کد ویدیو
 
کد ویدیو

درستی و نادرستی این ماجرا را از دو دانشجو که در این اعتراضات حضور داشتند، جویا شدیم. خلیلی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه کاشان از اعتراضات سال‌های گذشته و ماه‌های گذشته به سلف و همچنین عدم مدیریت ارائه غذا به دانشجویان و قولی که شورای صنفی از مسئولان دانشگاه گرفت، سخن گفت.

به گفته خلیلی، مسئولان دانشگاه برای رفع این مطالبات قول پیگیری داده بودند، اما با ورود به ماه رمضان و افزایش ساعت پیک غذا و توزیع آن در زمان افطار، هم کیفیت غذا پایین آمد و هم صفوف بسیار طولانی باعث نارضایتی دانشجویان شد.
 
خلیلی به صفوف طولانی و حدودا یک ساعته افطار سلف دانشگاه اشاره کرده و با تاکید بر این موضوع که مطالبه و اعتراضات دانشجویی در دانشگاه کاشان کاملا دانشجویی و صنفی بود، گفت: همه دانشجویان به صورت یکپارچه و متحد از این موضوع ناراضی و هم صدا شده و پیگیر حضور مسئولین و پاسخ آنها شدند، اما نه معاونت و نه مدیر دانشجویی در جمع دانشجویان حضور پیدا نکردند.

اعتراضات از ساعت هشت و نیم شب روز دوشنبه شروع و با دامنه دار شدن آن پس از ۲ ساعت، مدیر دانشجویی در جمع دانشجویان حاضر شد. وی پاسخ قانع کننده ای به دانشجویان نداد و به همین دلیل دانشجویان خواستار حضور معاون دانشجویی دانشگاه برای توضیحات بیشتر شدند. با پیگیری و اعتراض دانشجویان، معاون دانشجویی ساعت ۱۱:۳۰ شب در جمع دانشجویان حاضر شد.
 

اما رجبی، مسئول بسیج دانشجویی این دانشگاه نیز از عدم مدیریت درست مسئولان و معاون دانشگاه در سال‌های اخیر گلایه داشت. او گفت: چندی قبل هم چنین اعتراضی در دانشگاه رخ داده بود و دانشجویان با نوشتن طوماری، خواستار برکناری مسئولان بی کفایت شدند. البته بعد از نوشتن این طومار، از سوی دانشگاه کوپن‌های خرید تخفیفی اقلام به دانشجویان ارائه شد.

او با طرح این سوال که چرا دانشگاه قبل از این اعتراض ها چنین امتیازاتی برای دانشجویان قائل نیست، گفت: تا اعتراضی می‌شود به جای رفع مشکل، چیزی شبیه رشوه به دانشجویان می‌دهند تا جو دانشگاه را آرام کنند. تعدادی از دانشجویان در این روزها به عدم مدیریت سلف اعتراض دارند و خواستار استعفای ستار، معاون دانشگاه هستند. با همه این مشکلات، رجبی می گوید اتفاق اخیر اعتراض به سلف، کاملا صنفی بوده و سازماندهی شده نبود.
 
شواهد نشان می دهد که این اعتراض دانشجویان کاملا صنفی بوده و دانشجویان فقط خواستار حل مشکلاتشان هستند و اگر مسئولین دانشگاه کمی زودتر برای پاسخگویی در میان دانشجویان حاضر می‌شدند، قطعا این اعتراضات همان ابتدا، تمام می‌شد. خبرگزاری دانشجو به دنبال ارتباط با مسئولان دانشگاه و حل مشکلات دانشجویان خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار