
رئیس پارک علم و فناوری کردستان:
سامانه هوشمند مدیریت پارکینگهای شهری رونمایی شد / پارک علم و فناوری کردستان نیازمند حمایت مسئولان استان
رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان گفت: پارک علم و فناوری نیازمند حمایت مسئولان استان است، چون بازخورد حمایت از ایدهها به استان کردستان برمیگردد و همافزایی در قسمتهای مشخص شهر مستلزم مشارکت همگانی است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سامانه هوشمند مدیریت پارکینگهای شهری که به همت محققان پارک علم و فناوری کردستان طراحی گردیده، با هدف ایجاد نظم شهری و دسترسی عادلانه شهروندان در سنندج رونمایی شد.
خالد سعیدی، رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان در مراسم رونمایی از این سامانه هوشمند گفت: یکی از بزرگترین ویژگیهای این سامانه را بهرهگیری از خلاقیت، نوآوری و فناوری به منظور ارائه خدمات بهتر به شهروندان دانست.
سعیدی با بیان اینکه توانایی گروههای خلاق در پارک علم و فناوری قابل مقایسه با گذشته نیست، اضافه کرد: جوانان، نوآوران و فناوران در پارک علم و فناوری دارای پتانسیلهای بالایی هستند و باید از طریق اطلاعرسانی این اقدامات را برای جامعه شفافسازی کنیم.
رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان تاکید کرد: همه باید در راه کسب امنیت و آرامش این دیار سهیم باشیم تا خلاقیت ما منجر به توسعه و عمران شود. پارک علم و فناوری نیازمند حمایت مسئولان استان است چرا که بازخورد حمایت از ایدهها به استان کردستان برمیگردد و همافزایی در قسمتهای مشخص شهر مستلزم همراهی و مشارکت همگانی است.
قهرمانی: پروژه سامانه هوشمند پارک حاشیهای در سال ۹۲ به مدیران استان ارائه شد
قهرمانی، مدیر شرکت دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری کردستان نیز در ادامه با بیان اینکه پروژه سامانه هوشمند پارک حاشیهای در سال ۹۲ توسط ایده تبادلات الکترونیک غرب به مدیران استان ارائه شد، گفت: این ایده مطرح بعد از استقرار در پارک علم و فناری شروع به عملیات اجرایی اولیه کرده است.
مدیر شرکت دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری کردستان با اشاره به اینکه در شهر هوشمند به ابعاد مختلف زندگی مردم مورد توجه قرار میگیرد، ادامه داد: باید در طرحها به ملاحظاتی از قبیل شهرنشینی از شهر به روستا، اثرات زیست محیطی، انگیزه اقتصادی، تغییرات جمعیتی و برندسازی شهر بیشتر توجه شود.
قهرمانی، تدوین مدل مرجع شهر هوشمند را از طریق اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۴ دانست و اظهار داشت: به دلیل نزدیکی و شباهت مدل به ساختارهای اجتماعی و فرهنگی کشور ایران و دستگاه حاکمیتی، بسیاری از شهرهای دنیا از آن استفاده میکنند.
وی خاطر نشان کرد: در شهر هوشمند کردستان ۱۵۰ فعالیت برای هوشمندسازی شهر سنندج انجام شده که بر اساس استانداردها تعین شده هر بخش توسط نهادهای مردمی و خصوصی و حاکمیتی اجرا میشود و برای هر کدام ظرفیت مناسب جهت ورود سرمایهگذار ایجاد شده است.
قهرمانی، درباره پیشبینیهای صورت گرفته برای ۱۵۰ فعالیت گفت: در سامانه شهر هوشمند برای ۴۵۰ فارغالتحصیل آی تی به صورت مستقیم و برای ۱۰۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد میشود.
قهرمانی آغاز فعالیت این سامانه را ۲ ماه بیان کرد و در ادامه افزود: ۷ ماه دیگر برای راهاندازی کامل این سامانه زمان نیاز است و همچنین در فاز بعدی با هوشمندسازی سنسورها از احتمال خطاها جلوگیری میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.