قطعنامه 1929 در كارآمدي بيانيه تهران خللي ايجاد نمي كند
محمد نصيريزاده در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در ياسوج، با بيان اين مطلب اظهار داشت: صدور قطعنامه 1929 اقدامي ستيزهجويانه و كاملا از سر عصبانيت است و هيچ خللي در مفاد و نيز نتايج بيانيه تهران وارد نميكند.
وي علت اين اقدام شوراي امنيت را معتقد نبودن آنها به صلحآميز نبودن فعاليت هستهاي ايران دانست و افزود: غربي ها به دنبال حذف مطالبات بحق و مصالحت آميز مردم دنياست و چون داراي خوي حيواني و سرمست قدرت هستند جز منافع خود، منافع كسي را نميبينند.
نصيريزاده با اشاره به پيشنهاد غرب بعد از صدور قطعنامه براي مذاكره با ايران و با بيان اينكه غرب به بيتاثيري اين قطعنامهها پي برده است، خاطرنشان كرد: به همين دليل از يك سو ايران را به تحريم تهديد ميكند و از سوي ديگر، روشهاي ديگر ديپلماسي سياه خود را به اين كشور نشان مي دهد كه اين كار نيز از روشهاي فريب كاري و خباثت آنها و نداشتن صداقت در ديپلماسي است.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاههاي استان كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به دشمني ديرينه آمريكا و انگليس با ايران و تاثير اين دشمني در صدور قطعنامه اظهار داشت: تا ايران، اسلامي است و تا انقلاب اسلامي پابرجاست، غرب همچنان به دنبال دشمني، كينه توزي و خباثت در حق ملت ايران است.
وي تبرئه اسرائيل از جنايت حمله به كاروان آزادي و ديگر جنابتهاي اين رژيم غاصب در فلسطين و غزه را ديگر عامل تاثيرگذار در صدور قطعنامه 1929 برشمرد و گفت: غرب در يك اقدام پوشالي تلاش كرد توجه مردم دنيا به اين موضوع را منحرف كرده و نظرها را به تابوي توخالي آمريكا و قطعنامههاي تكراري و بيمصرف شوراي امنيت جلب كند./انتهاي پيام/