کد خبر:۷۶۵۱۲۶
رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه:

تعداد دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه به ۲۵۰۰ نفر ارتقا می‌یابد

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: تعداد دانشجویان این دانشگاه در حال حاضر حدود ۲۲۵۸ نفر بوده و قصد داریم این تعداد به ۲۵۰۰ نفر ارتقا یابد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی اکبر اختری، رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: دانشگاه صنعتی کرمانشاه با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور، تأمین نیاز‌های صنایع گوناگون موجود در استان و منطقه غرب، توسعه و کاربردی کردن فناوری‌های نوین در صنایع مختلف، در سال ۸۴ موفق به اخذ موافقت اصولی شد و از بهمن ۸۶ با پذیرش ۱۳۰ دانشجوی مقطع کارشناسی در دو رشته مهندسی برق و مهندسی شیمی در شهر کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد.

اختری ضمن اشاره به اخذ مجوز برای پذیرش دانشجوی بین المللی به صورت غیر بورسیه و بورسیه از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: تعداد دانشجویان این دانشگاه در حال حاضر حدود ۲۲۵۸ نفر بوده که در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند که در برنامه راهبردی دانشگاه چندین رشته به رشته‌های موجود این دانشگاه اضافه خواهد شد و تعداد دانشجویان نیز به ۲۵۰۰ نفر ارتقاء می‌یابد.

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه در خصوص ساختمان تازه تاسیس دانشگاه، اضافه کرد: در حال حاضر ساختمان جدید دانشگاه با متراژ ۲۲۵۰۰ متر مربع در چهارفاز و چهارطبقه است که در سفر پر برکت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به استان، اعتبارات دفتر رهبری کاملا پرداخت شد و در پایان در تیر ۹۵ به دستور ریاست جمهوری اسلامی و توسط فرهادی، مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

وی در خصوص برنامه‌های راهبردی دانشگاه تا سال ۱۴۰۰ ابراز کرد: دانشگاه صنعتی کرمانشاه در برنامه‌های آتی خود قصد دارد با افزایش میزان ارتباطات خود با صنایع مختلف استان، در وهله اول نیاز صنعت به نیروی انسانی متخصص را با تربیت مهندسین خلاق و تحول گرا مرتفع کند و در مقابل با عقد تفاهم نامه‌هایی در خصوص تعامل و همکاری‌های دوجانبه شرایطی را فراهم آورد که در آینده این صنایع نیروی کار مورد نیاز خود را از بین دانشجویان فارغ التحصیل این دانشگاه جذب کند تا به این ترتیب وارد پروسه‌ی اشتغال زایی شده از این طریق شرایط شغلی مناسبی برای دانشجویان فراهم آوریم.

اختری ضمن اشاره به برقراری ارتباط با دانشگاه‌های اقلیم کردستان در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی عنوان کرد: به کمک این ارتباط نه تنها جایگاه آموزشی و پژوهشی دانشگاه هم تراز دانشگاه‌های بزرگ کشور خواهد شد، بلکه زمینه اشتغال زایی و جذب گردشگران نیز در این استان هموارتر می‌شود.

وی با تأکید بر پیام مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال جدید، یادآور شد: جهت‌گیری این دانشگاه در چهار سال آتی، حرکت به سوی دانشگاه‌های تحول گرا خواهد بود، که بدون شک با کارآفرینی و خلق ثروت دانش‌بنیان و همچنین تربیت نیرو‌های متخصص، باعث رونق تولید خواهیم شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار