آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۵۷۲۰
رئیس دانشکده ادبیات دانشگاه ایلام:

مرکز مطالعات عراق در دانشگاه ایلام راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشکده ادبیات دانشگاه ایلام گفت: کسب مجوز برای راه‌اندازی رشته کارشناسی ارشد مطالعات عراق و راه‎اندازی مرکز مطالعات عراق در آینده نزدیک، موجب تقویت روابط علمی می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیاوش یاری، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه ایلام با بیان اینکه کسب مجوز برای راه اندازی رشته کارشناسی ارشد مطالعات عراق و راه‎اندازی مرکز مطالعات عراق در آینده نزدیک موجب تقویت روابط علمی می‌شود، گفت: در حال حاضر ۱۶ دانشجوی خارجی در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند و اساتید گروه ادبیات و زبان فارسی در سطح وسیعی در مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان در دانشگاه فعالیت دارند.

وی با تشریح عملکرد چهار سال دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه ایلام اظهار داشت: ۴۸۰ مقاله در مجلات معتبر علمی داخلی و خارجی، ۳۳۸ مقاله در همایش‎های ملی و بین المللی و ۶۵ عنوان کتاب تألیفی و ترجمه توسط اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده ادبیات و علوم انسانی در چهارسال گذشته تاکنون به چاپ رسیده است.

یاری یادآور شد: طی چهار سال گذشته همچنین ۴۱ نشست علمی و کارگاه آموزشی برگزار شده، ۲ نفر از اعضای هیأت علمی به فرصت مطالعاتی خارج از کشور و یک دانشجوی دکتری به فرصت تحقیقاتی داخل کشور اعزام شده‎اند و سه دانشجوی دوره دکتری از دانشگاه‎های دیگر برای گذراندن دوره فرصت تحقیقاتی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی پذیرش شده‎اند.

وی درباره فعالیت انجمن‎های علمی دانشگاهی مستقر در دانشکده ادبیات و علوم انسانی، اظهار داشت: پنج انجمن علمی دانشگاهی در این دانشکده فعالیت دارند که چهار مورد از آن‌ها در طول چهار سال گذشته راه‎اندازی شده‎اند و در مجموع فعالیت‎های خوبی داشته‎اند، اما در این میان انجمن دانشگاهی جامعه شناسی جایگاه ویژه‎ای دارد.

یاری با بیان اینکه در این مدت ۲ همایش ملی در این دانشکده برگزار شده، یادآوری کرد: همایش ملی گفتمان اعتدال در پنج محور با حضور اساتید، صاحب نظران و دانشجویان در سال ۱۳۹۴ و نشست علمی مناسبات فرهنگی ایران و عراق با حضور اساتید و صاحب‎نظران ایرانی و عراقی در آذرماه سال ۱۳۹۷ با محوریت اساتید دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی در زمینه راه‎اندازی رشته‌های جدید هم گفت: در چهار سال گذشته مجوز راه‎اندازی پنج رشته تحصیلی شامل کارشناسی حقوق و کارشناسی ارشد مطالعات فرهنگی، مطالعات حقوق، مطالعات عراق و مدیریت ورزشی اخذ شده است.

وی در زمینه برنامه‎های آینده دانشکده ادبیات و علوم انسانی اظهار داشت: ارتقاء کیفیت آموزش از طریق طرح درس و سازو کار مربوط به انتخاب مدرس برتر، ارتقاء نظم و انضباط آموزشی از طریق راه اندازی سیستم حضور و غیاب الکترونیکی، جذب اعضای هیأت علمی جدید، برگزاری کرسی‎های علمی – ترویجی و نقد و مناظره، توسعه روابط علمی با دانشگاه واسط عراق، اهتمام در برگزاری همایش‎های ملی و بین المللی و راه‎اندازی مجله مطالعات عراق را از جمله برنامه‎های است که با حمایت مدیریت دانشگاه در آینده اجرا خواهد شد.

 دانشکده ادبیات و علوم انسانی دارای ۵۵ عضو هیأت علمی در قالب هشت گروه آموزشی، ۱۱ نفر پرسنل و یک هزار و ۵۶۳ دانشجو شامل یک هزار و ۱۰ نفر در مقطع کارشناسی، ۴۵۳ نفر در مقطع کارشناسی ارشد، ۵۷ نفر در مقطع دکتری، ۱۶ دانشجوی خارجی و ۲۷ نفر در پردیس خودگردان است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار