آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۷۷۱۵
کلینی خبر داد:

۴۰۰ استارتاپ در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۹حاضر می‌شوند

کارشناس فن‌بازار ملی ایران در نشست هماهنگی مجریان و مشارکت‌کنندگان INOTEX ۲۰۱۹ گفت: در نمایشگاه اینوتکس امسال بیش از ۴۰۰ استارت آپ حاضر هستند.
۴۰۰ استارتاپ در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۹حاضر می‌شوند
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، نشست هماهنگی مجریان و مشارکت‌کنندگان INOTEX ۲۰۱۹ به منظور معرفی بخش‌های مختلف و ویژگی‌های هشتمین دوره این نمایشگاه در ساختمان صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد. در این نشست، ستاد برگزاری نمایشگاه، ضمن معرفی تاریخچه رویداد، به امکانات و فرصت‌های متنوعی که در اختیار استارت‌آپ‌ها و شرکت‌ها قرار داده می‌شود تا حضوری موثرتر در نمایشگاه داشته باشند، اشاره کردند.
 
در ابتدای این نشست شاهین کلینی، کارشناس فن‌بازار ملی ایران در راستای معرفی برگزار‌کنندگان و حامیان این نمایشگاه توضیح داد: از جمله حامیان این نمایشگاه معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و صندوق نوآوری و شکوفایی است. ۷ دوره از برگزاری نمایشگاه inotex که از سال ۲۰۱۲ شروع شده است، می‌گذرد.
 
طی سال‌های اولیه هدف از برگزاری نمایشگاه جذب شرکت‌های خارجی به منظور انتقال فناوری از خارج به داخل بود. به طوری که در سال ۲۰۱۶ تعداد شرکت‌های خارجی که در نمایشگاه حضور پیدا کردند، به ۸۰ عدد رسید و حتی این حضور به ثبت قرارداد با آن‌ها هم منجر شد. بیشتر شرکت‌های خارجی حاضر در نمایشگاه به ترتیب از کشور روسیه، یونان و هند، پرتغال و کره بود. اما بعد از برجام و اتفاقاتی که ارتباطات با خارج را محدود می‌کرد، تغییراتی در رویکرد نمایشگاه ایجاد کردیم.

وی با اشاره به حضور استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده در نمایشگاه و تلاش برای افزایش تعداد آن‌ها، افزود: رفته رفته با تغییرات جزئی‌ای که در رویکرد برگزاری نمایشگاه حاصل شد، شاهد حضور روز افزون استارتاپ‌ها بودیم به طوری که امسال نیز حضور حداکثری آن‌ها را خواهیم داشت. همچنین طی این فرآیند، تعداد غرفه‌داران نیز افزایش پیدا کرده است.

کلینی با ذکر شعار امسال رویداد به نام «اکوسیستم نوآوری» زیر یک سقف، ادامه داد: همانطور که از این شعار بر می‌آید، در این نمایشگاه که تقریبا تمامی پروژه‌های فناوری را پوشش می‌دهد. سعی ما بر این است که تعداد استارتاپ‌های شرکت‌کننده را افزایش دهیم که تعداد آن‌ها در حال حاضر به بیش از ۴۰۰ نفر رسیده است.

وی با اشاره به حضور مجموعه استارتاپ‌ها، شتاب‌دهنده‌ها، پارک‌های علم و فناوری و رسانه‌های استارتاپی، اظهار کرد: ۲۰۰ استارتاپ ثبت نام کرده‌اند و صاحبان دانش فنی و مخترعین برای عرضه دانش خود و همچنین شتاب دهندگان، فرشتگان کسب و کار و سرمایه‌گذاران جسورانه نیز حضور دارند. قسمتی از نمایشگاه «کافه سرمایه» نام دارد که طی آن جلساتی با سرمایه گذاران برگزار می‌شود و هدف از آن ارتباط بین سرمایه‌گذار و ایده پرداز است. همچنین نمایشگاه INOTEX سه بخش به نام بخش نمایشگاهی، بخش جانبی، رویداد‌های تجاری و ترویجی دارد.

کارشناس فن بازار ملی ایران با اشاره به حضور مشاوران شرکت‌های فناوری و شرکت‌های خارجی و ایرانی در نمایشگاه، گفت: ۱۵ بروکر فناوری حضور دارند تا عرضه و تقاضا را به هم وصل کنند. همچنین اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه، استیج inotex، INOTEX پیچ INOTEX تلنت، کافه سرمایه، بازار فناوری INOTEX که هدف از آن رفع نیاز متقاضیان فناوری است و تجربه فناوری INOTEX که فناوری‌های قابل لمس را نمایش می‌‍دهد، از جمله بخش‌های مهم نمایشگاه است.

در ادامه این اظهارات سید حسام حسینی یزدی مدیرعامل شرکت اثنا و مجری نمایشگاه با اشاره به فلسفه برگزاری نمایشگاه‌ها در دنیا، در این نشست گفت: نمایشگاه محلی است برای ارائه خدمات و کالا و یا ارتباط با مخاطبین با یک هزینه مدیریت شده. اما لازم است در خصوص آن به سرفصل‌هایی مهمی، چون برندینگ، مخاطب، رویکرد، جمع آوری آنالیز و بهره‌برداری از داده‌ها و پیش حین و پس از نمایشگاه توجه داشت.

حسینی ادامه داد: برندینگ با پوسته و ظاهری شناخته می‌شود. آنچه در باب این مقوله در دنیا مطرح است، رفتار‌های تکرار پذیر است. یعنی باید تلاش کنیم رفتار‌های تکرار پذیر داشته باشیم چه در ظاهر و ترکیب رنگ و لوگو و چه در رفتارها. زمان برنامه ریزی نیز باید به دو مقوله برندینگ و مارکتینگ توجه داشت.

وی با اشاره به اینکه ما باید مخاطب را بشناسیم و برای آن برنامه داشته باشیم، ادامه داد: رویکرد ما برای شرکت در نمایشگاه در طول سال باید روشن باشد. یعنی در خصوص موضوع حضور در نمایشگاه چه به صورت ظاهری و محتوایی رویکرد مشخصی داشته باشیم. همچنین دقت نظر و بررسی قبل از نمایشگاه و بعد از آن جزو سرفصل‌های مهم حضور در نمایشگاه است.

سجاد عباسی کارشناس فن بازار ملی نیز در این نشست با اشاره به پکیج خدمات استارتاپی در نمایشگاه، توضیح داد: هدف از این پکیج ارائه خدمات در بخش‌های مختلف غرفه سازی، حمل و نقل، چاپ و نشر و تغذیه، با کمترین قیمت و کیفیت مناسب است. همچنین بخش‌های مختلف به نام اطلاع‌رسانی و چاپ اخبار، عکاسی و فیلم برداری، چاپ و نشر، غرفه سازی، حمل و نقل پذیرایی و تشریفات در نمایشگاه در تخفیفاتی آماده خدمات رسانی به شرکت‌کنندگان است.

در پایان این نشست نیز به منظور تسهیل فرآیند حضور در نمایشگاه، جزئیاتی از قوانین حضور در نمایشگاه در اختیار غرفه داران و شرکت کنندگان قرار داده شد.

لازم به ذکر است که نمایشگاه INOTEX ۱۹ الی ۲۲ خرداد ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار