معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی گفت: بهتر است وزارت علوم برای رتبهبندی دانشگاهها از کلینگری بپرهیزد و شاخصههای مربوط به هر حوزه و رشته دانشگاهها را داوری کند.
محمدحسین عبداللهی، معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره رتبه بندی دانشگاهها از سوی وزارت علوم گفت: هر رشته متناسب با طبیعت خود شاخصهای خاصی دارد و وقتی دانشگاهها با دید کلی سنجیده میشوند دیگر در دسته بندی درستی قرار نخواهند گرفت. باید از کل نگری عبور کرد به طوری که در ارزیابی، شاخصههای مربوط به هر حوزه و رشته داوری شوند. در حقیقت بهتر است به جای کلینگری و مقایسه دانشگاه های مختلف با یکدیگر، گروههای آموزشی آنها مورد ارزیابی قرار گیرند. اگر قرار است اتفاق جدیدی رخ دهد بهتر است در رتبه بندی دانشگاهها باشد.
عبداللهی با بیان اینکه دانشگاه خوارزمی فعالیتهای فرا استانی دارد، تصریح کرد: مرکز پژوهشهای دانشگاه خوارزمی در شرق تهران، هشتگرد و وردآورد و ... دایر است در حقیقت دانشگاهی هستیم که میتوانیم به صورت فرااستانی فعالیت کنیم بنابراین باید وزارت علوم در این بخش توجه ویژهای را به این دانشگاه داشته باشد.
معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی ادامه داد: وزارتخانه باید شرایط تسهیل کنندهای را برای ارتباط صنعت و دانشگاه فراهم کند. علاوه بر آن حوزه تحصیلات تکمیلی نیز باید هدفمند شود به طوری که مشخص شود هر پایان نامه در چه حوزهای قابل استفاده است. دانشگاه خوارزمی برای آموزش دانشجویان نیازمند توجه ویژه وزارت علوم برای تامین بودجه مصرفی، پذیرش دانشجو و راه اندازی رشته های جدید است.
وی بیان کرد: ظرفیت پذیرش دانشجو در هر کدرشته به صورت جداگانه برای واحد تهران و پردیس کرج دانشگاه خوارزمی تعیین نشده است درحالیکه دانشگاه خوارزمی این ظرفیت را دارد که در هر دو استان البرز و تهران برخی از رشته گرایشهای مورد نیاز را ارائه دهد؛ بنابراین نیاز است نگاه متفاوت تری به این دانشگاه از سوی وزارت علوم شود.
عبداللهی با بیان اینکه دانشگاه خوارزمی در هر دو واحد البرز و تهران هرگز از یکدیگر جدا نخواهند شد؛ عنوان کرد: واحدهای تهران و کرج هرگز از یکدیگر جدا نخواهند شد، زیرا جدایی این دو به معنای ناقص شدن هر دو دانشگاه خواهد بود. یکسان بودن و انسجام واحدها بسیار مهم است بنابراین امکان جدایی این دو دانشگاه از هم وجود ندارد.
نه تنها کلی نگری بلکه قرار گرفتن مدیران با تخصص رتبه بندی و علم سنجی و ... در سرجایشان که هم اکنون نیست زیرا اینها حتی از مشاوران این علم که علم کتابداری و نظر سنجی و اطلاع رسانی ... نیز است استفاده نمی کنند .... این است وزارت علوم و بس....
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.