کد خبر:۷۶۸۲۶۶
ذرعی فروش در گفتگو با دانشجو:

مرکز رشد دانشگاه گیلان از کارآفرینان توسعه حرفه‌های جدید پشتیبانی می‌کند

رئیس مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه گیلان گفت: این مرکز از ایجاد و توسعه حرفه‌های جدید از سوی کارآفرینانی که با اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فناوری فعالیت دارند، پشتیبانی می‌کند.

حماد ذرعی فروش، رئیس مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه گیلان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره معرفی این مرکز گفت: مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه گیلان از بهمن ماه ۱۳۹۴ فعالیت خود را در آغاز کرد و با ارائه خدمات حمایتی، از ایجاد و توسعه حرفه‌های جدید توسط کارآفرینانی که با اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فناوری فعالیت می‌کنند، پشتیبانی می کند.

ذرعی فروش با اشاره به فرآیند پذیرش طرح برای راه اندازی هسته یا واحد فناور در مرکز رشد مطرح کرد: پس از دریافت و تکمیل کاربرگ پذیرش و استقرار از سایت مرکز رشد و ارسال فرم‌های تکمیل شده به کارشناس مرکز، طرح مورد نظر برای ارزیابی اولیه به حداقل دو داور تخصصی ارسال می ‌شود. پس از اصلاح طرح بر اساس نظرات داوران، طرح مورد نظر در کمیته تخصصی مطرح شده و پس از تایید صلاحیت، طرح در جلسه شورای مرکز رشد با حضور نمایندگان واحد مطرح می شود. پس از تایید نهایی، طرح مورد نظر در قالب هسته فناور یا واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه گیلان مستقر خواهد شد.

رئیس مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه گیلان با اشاره به حمایت این مرکز از دانشجویان تصریح کرد: این مرکز از اعضای هیات علمی و دانشجویان یا دانش آموختگانی که یک مقطع از دوره تحصیل خود را در دانشگاه گیلان گذرانده اند حمایت می‌کند.

وی در ادامه گفت: از سال ۱۳۹۵ کارگاههای مختلف آموزشی در زمینه های توانمندسازی در زمینه‌های تیم سازی، ثبت شرکت، و ایده پروری و ... برای فناوران مستقر در مرکز رشد برگزار شده است و برگزاری این کارگاه‌ها ادامه خواهد داشت.

ذرعی فروش خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۵ مرکز شتابدهنده اکسل در قالب یک تفاهم نامه با شرکت همکاران راهپویان همتا (همراه وس) در دانشکده هنر و معماری دانشگاه راه اندازی شد. در ارتباط با میزان حمایت هم به عرض می‌رسانم این مرکز با اعطای اعتبار تا سقف ۸۰ میلیون ریال برای هسته‌های فناور و ۵۰۰ میلیون ریال برای واحد‌های فناور مستقر از فعالیت‌های آنها حمایت می کند.

رئیس مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه گیلان با اشاره به آماری از طرح‌های ارائه شده به مرکز رشد اظهار داشت: از ابتدای سال ۹۵ تاکنون ۷۶ طرح در قالب هسته واحد فناور به مرکز رشد دانشگاه گیلان ارائه شده است. از این تعداد طرح، ۳۰ طرح شامل ۲۱ طرح در قالب هسته فناور با مدت فعالیت ۶ تا ۹ ماه با اعتبار حمایتی ۸۰ میلیون ریال و ۹ طرح در قالب واحد فناوربا مدت فعالیت ۳ تا ۵ سال با اعتبار ۵۰۰ میلیون ریال در شورای مرکز رشد پذیرفته شده اند. از بین ۳۰ طرح تصویب شده، ۳ طرح هسته فناور به طور موفقیت آمیز پایان یافته و ۹ طرح نیز به تازگی تصویب شده و در مرحله ثبت قرارداد هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار