کد خبر:۷۶۹۴۸۱
وهاب کاشانی:

مرکز رشد فناوری در دانشگاه علوم بهزیستی ساخته می‌شود

رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از سرعت گرفتن روند عملیات اجرایی ساخت این مرکز خبر داد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، رضا وهاب کاشانی رییس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بیان کرد: ساختمان مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه در دو طبقه در حال ساخت است که یک طبقه آن برای استقرار شرکت‌های دانش بنیان و فناور وابسته به مرکز رشد دانشگاه و یک طبقه به آزمایشگاه مرجع اختصاص دارد.

وهاب کاشانی اظهار داشت: در سال گذشته با توجه به ضرورت مقاوم سازی و تصویب هیئت رئیسه دانشگاه برای استفاده از نظرات کارشناسی شرکت‌های مشاور و بررسی بیشتر در این زمینه، در نهایت پس از یک وقفه کوتاه، روند عملیات ساخت این مجموعه فناوری، از نیمه اردیبهشت ماه امسال از سر گرفته شد.

وی با تاکید بر اینکه مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی می‌تواند یکی از مراکز مهم در خصوص کمک به شرکت‌های فعال در حوزه توانبخشی باشد، افزود: استقرار دفاتر این مدیریت (دفتر ارتباط با صنعت وجامعه دانشگاه، دفتر تدوین استاندارد، دفتر مالکیت فکری، دفتر ارزیابی تجهیزات پزشکی وتوانبخشی، دفتر فناوری دانشجویی و…) به گونه‌ای خواهد بود که هر شرکت با توجه به محصولی که ارائه می‌دهد بتواند در همین مجموعه خدمات استاندارد را دریافت کند.

رییس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: آزمایشگاه مرجع این مجموعه نیز که درحال راه اندازی است، می‌تواند در آینده‌ای نه چندان دور به عنوان یکی از شاخص‌های حوزه توانبخشی در وزارت بهداشت و مرجع قوی در بخش استاندارد سازی محصولات توانبخشی در اداره کل استاندارد شناخته شود.

وی ابراز امیدواری کرد عملیات ساخت مرکز رشد هرچه سریع‌تر به پایان برسد و شرکت‌های وابسته به مرکز رشد فناوری در دانشگاه مستقر شوند. بخش فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با توسعه مرکز رشد فناوری و از طریق شرکت‌های دانش بنیان و فناور زیرمجموعه خود، هدف طراحی و تولید تجهیزات پزشکی، توانبخشی و اندام مصنوعی در کشور را پیگیری می‌کند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار