آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۰۰۵۲

احضار نتانیاهو به دادگاه به جرم فساد مالی

قرار است نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل ارتکاب فساد مالی، در روز اول اکتبر (۹ مهرماه) در جلسه دادگاه حضور پیدا کند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از العهد، جلسه رسیدگی به پرونده فساد مالی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ماه اکتبر برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، قرار است نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل ارتکاب فساد مالی، در روز اول اکتبر (۹ مهرماه) در جلسه دادگاه حضور پیدا کند.

پلیس رژیم صهیونیستی از آغاز سال ۲۰۱۷ تاکنون بار‌ها نتانیاهو را به اتهامات فساد و اختلاس در پرونده‌های موسوم به پرونده‌های ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ تحت بازجویی قرار داده است.

پرونده ۱۰۰۰ مربوط به هدایایی است که نتانیاهو و خانواده‌اش از بازرگانان خارجی به صورت غیرقانونی دریافت کرده‌اند. این هدایا به ویژه از سوی آرنون میلچن میلیاردر آمریکایی دریافت شده و شامل قوطی‌های سیگار فاخر برای نتانیاهو بوده است. ساره همسر وی نیز بهترین انواع مشروبات الکلی و جواهرات را دریافت کرده است. این هدایا طی سالیان طولانی ادامه داشته و ارزش آن‌ها به صد‌ها هزار شیکل می‌رسد.

پرونده ۲۰۰۰ نیز مربوط به اتهامات مطرح شده در خصوص تبادل رشوه بین نتانیاهو و ناشر روزنامه یدیعوت آحارونوت است که در مجموعه‌ای از دیدار‌های ثبت شده بین دو نفر رد و بدل شده است. این رشوه مربوط به پوشش نتانیاهو در این روزنامه بوده و توافقی در این خصوص به دست آمده و قرار شده چهره‌ای مثبت و خوب از نتانیاهو ارائه شود و در مقابل نتانیاهو نیز از این روزنامه در برابر روزنامه صهیونیستی اسرائیل الیوم حمایت کرده یا برای جلوگیری از صدور هفته نامه این روزنامه وارد عمل شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار