کد خبر:۷۷۰۶۱۰

زاکانی میهمان نسل امروزی‌ها می‌شود

نسل امروزی‌ها پدیده "عدالتخواهی" را بررسی می‌کنند

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل ازروابط عمومي برنامه نسل امروز، نسل امروزي ها جمعه ٢٤ خردادماه به بررسي موضوع عدالتخواهي از شعار تا واقعيت( بايدها و نبايدهاي عدالتخواهي در جامعه امروز) خواهد پرداخت.
عليرضا زاكاني نماينده ادوار مجلس، فرشاد مهدي پور عضو هيأت علمي پژوهشگاه فرهنگ و انديشه و آرش خوشخو فعال رسانه اي ميهمانان اين هفته نسل امروز خواهند بود.
برنامه تلویزیونی نسل امروز جمعه ها ساعت۱۰:۲۰ از شبکه ۵ روي آنتن مي رود؛ همچنين بازپخش این برنامه نیز ساعت ٠٠:٤٠ بامداد دوشنبه‌ها به روی آنتن می‌رود، تهیه کنندگی نسل امروز را مریم فیروزی و اجرا و سردبیری آن نیز بر عهده امیر ابراهیم رسولی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار