آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۰۶۴۷

محاکمه خواهر بن‌سلمان در فرانسه + عکس

منابع قضایی در فرانسه اعلام کردند، دختر پادشاه سعودی به اتهام ضرب و شتم یک کارگر ساختمانی در پاریس محاکمه خواهد شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک منبع قضایی روز گذشته به خبرگزاری فرانسه اعلام کرد، دختر «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه سعودی، که متهم است در سال 2016 به نگهبان شخصی خود دستور داد یک طراح دکوراسیون داخلی را که در آپارتمان او در پاریس مشغول کار بوده، مورد ضرب و شتم قرار دهد، در نهم ژوئیه در پاریس محاکمه خواهد شد.

در دسامبر 2017 حکم بازداشت «حصه بنت سلمان» به اتهام «مشارکت در اقدامات خشونت‌آمیز عمدی» صادر شد و احتمال می‌رود محاکمه وی غیابی انجام شود و مشخص نیست که آیا وکیل فرانسوی این شاهزاده در این دادگاه به نمایندگی از وی حضور خواهد یافت یا خیر.

حصه دختر همسر نخست ملک سلمان و خواهر ناتنی محمد بن‌سلمان، ولیعهد سعودی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار